"Maakuntabloggaajat", huomio!

Kot'ranta Kallavesj'

Synttäreitään viettävän Susa P:n kanssa totesimme, että on harmillista, että monet kirjablogi-, kustantaja-, ym. tapahtumat tapahtuvat pääkaupunkiseudulla. Täältä maakunnista on hankalaa, kallista ja aikaa vievää osallistua tapaamisiin. Kuitenkin olisi kiva tutustua toisiin kirjabloggaajiin ja tavata ihan livenä aina silloin tällöin. Koska muistelen aika ajoin toistenkin bloggaajien valitelleen samaa, olisi varmasti syytä järjestää kokoontumisajot myös täällä "maalla".

Täten: kaikki maakuntabloggaajat tai sellaisiksi itsensä tuntevat, satunnaista maakuntamatkailua harrastavat tai sellaisesta unelmoivat ilmoittautukaa! Kartoitetaan aluksi, missä päin kukin vaikuttaa ja mietitään sitten, missä, miten ja milloin tapaaminen olisi mahdollinen. Korostan siis, että kaikki ruuhka-Suomen bloggaajat ovat aivan yhtä tervetulleita ilmoittautumaan ja osallistumaan keskusteluun sekä mahdolliseen tapaamiseen.

Mikäli joku ei halua paljastaa asuinpaikkaansa julkisesti kommenttiboksissa (minkä varsin hyvin ymmärrän), minulle voi ilmoittautua myös sähköpostitse: ammanblogi (at)gmail.com. Keräilen tietoja yhteen ja yritän haarukoida, missä päin sijaitsee maantieteellinen kasaantuma tai keskipisteemme :)

Aloitan listauksen omalta osaltani: asun Siilinjärvellä, aivan Kuopion kupeessa.

Jännittyneenä koordinaattejanne odotellen,
Amma

Kommentit

 1. Kiva idea. Ilmoittaudun täältä toiselta puolelta maata, Turusta.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Amma, että otit hoitaaksesi tätä asiaa! Jojensuusta ilmoittaudun minä mukaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa olisi joskus tavata muita bloggaajia. Minä olen Turusta, mutta yöpaikkoja löytyy myös Porista ja Tampereelta. :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kirjoitellaan Järvenpäästä eli itse taidan kuulua näihin pääkaupunkiseudun bloggaajiin:)

  VastaaPoista
 5. Hyvä juttu, ajattelinkin Susan luona että pitäisi vähän kartoittaa asiaa! Asun Seinäjoella.

  VastaaPoista
 6. Minä olen pääkaupunkiseutulainen vain olosuhteiden (=miehen työpaikka) pakosta. ;) Kotiseutuni, murteeni ja sielunmaisemani on aina Suonenjoella ja Joensuussa sekä niiden välillä. Maakuntatreffit kiinnostaisivat kovasti.

  VastaaPoista
 7. Etelä-Pohjanmaa/Satakunta :)

  VastaaPoista
 8. Oho, no jopa on porukka kaukaa, ilmoittautuisiko joku nyt vielä jostain Lapista että saataisiin varmasti tarpeeksi maantieteellistä hajontaa ;D.

  No mutta, alustavaa kiinnostusta osoitetaan myös Lappeenrannasta.

  VastaaPoista
 9. Tessalle: En ole Lapista, mutta riittääkö Oulu? Jotkut hölmöt tuntuvat mieltävän Oulun ihan tarpeeksi Lapiksi :D

  Olisi ihanaa osallistua blogitapaamiseen, vieläpä Helsingin ulkopuolella, mutta taidan olla liian köyhä matkustaakseni edes vaikka Jyväskylään. Tietenkin jos tulette kaikki tänne Ouluun, mikä on epäoikeudenmukaista (ja epätodennäköistä), kun ilmoittaneet asuvat kuitenkin lähempänä Keski-Suomea kuin Oulua :--D Hyvä idea kuitenkin, olen vähintään hengessä mukana ja jospa vielä joku päivä kukkaro joustaisi!

  VastaaPoista
 10. Minä olen Espoossa, ja sekä rahaa että muita mahdollisuuksia itsenäiseen matkailuun on heikosti, mutta jos sattuisi hyvä väli ja paikka, tulisin mielelläni mukaan. Yöpaikkoja löytyy ainakin Joensuusta, Jämsästä ja Porista.

  VastaaPoista
 11. Minäkin olen Turusta (tai Lohjalta aina silloin tällöin) ja majapaikkoja ei nyt hirveästi ole missään:)

  VastaaPoista
 12. Ääni maakuntatreffeille ;) Minun kotikoloni löytyy Jyväskylästä!

  VastaaPoista
 13. Täällä yksi Joensuulainen lisää. :)

  Majapaikoista en uskalla lähteä mitään varmaa sanomaan, mutta pienellä varauksella Turusta. Tosin opiskelijabudjetilla tuo matkustaminen on aina vähän niin ja näin. Mutta kiinnostusta olisi. :)

  VastaaPoista
 14. Joensuusta olen minäkin. :) Kuopiossa ja Savonlinnassa päin tulee myös pyörittyä aika ajoin.

  VastaaPoista
 15. Kiitos sijainneista! Niitä saa ilmoittaa edelleen ja viekää viestiä eteenpäin niille, keiltä tämä on mennyt ohi. Jään pohtimaan mahdollisuuksia. Ja vinkkejä/ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti