Copycat-kalenteri: Helmikuu

On aika avata Copycat-kalenteri toisen kerran. Tällä kertaa olemmekin koiramaisissa tunnelmissa, kiitos Saran P.S. Rakastan -kirjoja blogista. 


Sara kertoi tehneenä kuvan huumorin ja leikkimielen siivittämänä ja päätähtenä esiintyy tietenkin kirjabloggaajan oma paras ystävä.

Sara taitaa olla kirjabloggaajista kaikista reissaavin, juuri äsken hän palasi Kuubasta! Käykää ihmeessä katsomassa upeita kuvia ja kokemuksia tuosta eksoottisesta ja köyhästä maasta. Saran blogissa onkin esitelty kiinnostavia kirjallisia matkakohteita, ehdottomia suosikkejani ovat

Jane Austenin jalanjäljissä -esittely Jane Austenin museosta ja
Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes -postaus, jossa myös esitellään Sherlock Holmes -museota (haaveilen pääseväni tuonne ensi kesänä!).

Kiitos kaunis Saralle suloisesta Naurujen maa -copycatista (vai pitäisikö sanoa copydogista, hehee) ja upeasta, kiinnostavasta blogistasi!

Kommentit

 1. Copydog! Mainio kansi ja hieno poseeraaja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Amma ihanasta postauksesta, ja sunnuntai-illan piristyksestä! Copydog sai nauramaan ääneen! :D Lattialla vieressäni makaava kalenteripoika kiittää myös saamastaan huomiosta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä!, minäkin olen ihaillut Saran matkakuvauksia ja kuvia. Nyt sitten Kuubaan...

  Tuo Saran kuva on niin ylivertainen!

  VastaaPoista
 4. Ihana copydog tämä kyllä <3 ja vielä niin hyvän kirjan kanteen tehty!

  Olet sinä kyllä mainio kun jaksat tehdä näitä esittelyjä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti