Kirjanystävän kynnet

Hei kirjanystävä! Kaipaavatko kyntesi väriä? Mietitkö, miten kirjan saa tyylikkäästi sopimaan asukokonaisuuteen? Haluatko ottaa uuden askeleen kirjafriikkiyden saralla? Jos vastasit kyllä, on aika astua uuteen viikkoon säihkyvin kynsin! Mikset siis samalla mätsäisi kynsiä parhaillaan lukemasi kirjan kanssa? Näin saat taatusti ansaittua huomioita ja toisaalta voit tarvittaessa sulautua epälukevien keskuuteen sanomalla: "Siis en todellakaan lue tätä, etkö tiedä, että kirjan on tämän talven MUST asuste?!" (Tämä siis vinkkinä erityisesti niille, jotka miettivät, miten saavat ujutettua kirjan mukaan niihin työpaikan, urheiluseuran yms. yms pikkujouluihin.)

Näillä Amman lukuhetken vinkeillä pääset hyvään alkuun kirjan ja kynsien värimaailman yhteensovittamisessa!

Vera Vala: Kuolema sypressin varjossa (Lumene Gloss & Care  16 Magical Moment, Kristiina Vuori : Näkijän tytär (Lumene Natural Code Mini Nail Polish 16 Rebel + Naturel Glitter Nail Stickers)Charlotte Bronte: Kotiopettajattaren romaani (Lumene Natural Code Mini Nail Polish 8 Be Fabulous, Antti Tuuri: Rauta-antura (Sally Hansen Diamond Strength 430 Antique Bronze)

Teemu Keskisarja: Kyynelten kallio (ylh.Maybelline Mini Colorama 88 Peach Cocktail, kesk. Lumene Narural Code  Mini Nail Polish 41 Sweetie, alh. Nivea Beaute Colour Mini 33 Intense Pink); Pekka Hiltunen: Sysipimeä ( Lumene Natural Code Mini Nail Polish 6 Stand Out)


Pamela Druckerman: Kuinka kasvattaa Bebé (Fashion Nails Nail Polish 21 Magic Sapphire ), Laura Paloheimo: Klaukkala (Nivea Beaute Colour Mini 33 Intense Pink, Toim.huom! Ylhäällä näkyvät kynnet kuuluvat kanteen, kynsilakan sävystä ei tietoa!)


Kunhan kynnet on otettu haltuun, on seuraava luonnollinen askel tietenkin valita vaatteetkin kirjan värien tai hengen mukaisesti. Palataan siihen sitten joskus myöhemmin. Sitä ennen voi kuitenkin ottaa vinkistä vaarin täällä kirjabloggaajan varteenotettavasta univormusta!

Että näin vakavamielisesti täällä ;) Hauskaa ja sopivan säihkyvää sunnuntaita, ensi viikosta puhumattakaan!
Amma

Kommentit

 1. Oih, kun vielä saisi jonkun tekemään manikyyrin aina kun vaihtaa kirjaa - vaikka toisaalta, tässä tulee tuo e-kirjan helppous vastaa. Minun Kobossani on mustat nahkakannet, joten pelkillä goottikynsillä pärjäisi pitkälle ;-)

  VastaaPoista
 2. Heh heh! Hauska postaus, joka toi hymyn huulilleni.

  Itse käytän kynsilakkaa vain kesäisin, mutta nyt melkein tekisi mieli kokeilla näin syystalvellakin.

  VastaaPoista
 3. Hahhaa. :) Mie en ikinä saa lakattua kynsiä, Katjan tapaan kesäisin innostun, mut muuten en ikinä muista lakata.

  VastaaPoista
 4. Haha, näin saisin vihdoin käytettyä kynsilakkojani, jotka ovat jääneet vain pölyttymään kaappiin. :D

  VastaaPoista
 5. Hauskaa!! Minun manikyyrini ei taida sopia yhteen lukemani kirjan kanssa, muuten kyllä räppäisin itsekin kuvan.

  VastaaPoista
 6. Pakko jättää taakseni viimeiset kymmenen vuotta kestänyt läpinäkyvän lakan kausi. Ihania värejä! :)

  VastaaPoista
 7. Jos tämä ei tarkoita omistautumista kirjoille ja niiden arvioimiselle, niin ei sitten mikään! Oli muuten ihania värejä, kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa! Ja selvästi pitää hankkia nyt Näkijän tytär ja Kotiopettajattaren romaani sillä mulla olisi valmiina nuo Rebel ja Be Fabulous -kynsilakat :D

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus. :-) Minulla ei taida päivääkään olla sellaista, jolloin ei kynsissä olisi joku väri.

  VastaaPoista
 10. Onpas sinulla (kynsien lisäksi) kauniin muotoiset sormet. :-) Elegantit kuvat lukijasta!

  VastaaPoista
 11. Minulla on melkein aina lakatut kynnet, ja mitä räikeämmällä värillä, sitä parempi! Perinteiset "aikuisten naisten" värit ei ole ihan minun juttuni, vaan tykkään vihreästä, oranssista, sinisestä, erittäin pinkistä, keltaisesta jne... Kynnet ei ehkä natsaa joka kerta kirjan kannen kanssa, mutta toisaalta, pieni ristiriitaisuus voi ollakin hyve ja uusi muotisuuntaus! =D

  VastaaPoista
 12. Loistavaa! Tuosta tuli mieleen toisenlainen kynsikokemus, joka kieltämättä vähän järkytti herkkää mieltä: valintatalon kassatädillä oli valintatalonvihreät kynnet! Siis kyllähän kirjan mukaan on siistiä stailata kynnet, mutta että kauppaketjun! No mikäs siinä jos tykkää työpaikastaan ja tahtoo sen myös näyttää muille ;)

  VastaaPoista
 13. Hieno ajatus! Itse suosin ranskalaista lakkausta, neutraalina mutta kynnet teroitettuna sopii kirjaan kuin kirjaan :-)

  VastaaPoista
 14. Huippua!! Kirjabloggaajan vaatekaappi kiinnostaisi kyllä minua!

  VastaaPoista
 15. Kiitos ihanat! Vastaan teille näin tylsästi yhteisesti, sillä alkuviikon suunnitelmani ovat menneet moneen kertaan uusiksi ja aikataulut sen myötä myös! Jos joku nyt sai inspiraation tästä, niin esitelkää ihmeessä mätsäyksenne meille muillekin :)

  VastaaPoista
 16. Mahtavaa, olet todella paneutunut aiheeseen :D Ihana postaus!

  VastaaPoista
 17. Onpa hauska idea, tämä täytyy pitää mielessä seuraavan kerran, kun miettii lakkavalintaa :D. Sattumalta tämänhetkiset kynnet mätsäävät lukemani kirjan kanssa: Mavala Bordeaux ja Plinius nuoremman kirjeitä Trajanuksen ajan Roomasta. Olipas riemastuttavaa löytää tällaista kirjablogista!

  VastaaPoista
 18. Ihana postaus ja kauniit kynnet sulla! :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti