Viimeiset kirjakuvat!

Joulukuu meni rattoisasti kivan kirjakuvahaasteen parissa. Tässä tulevat vielä viimeiset kirjakuvat!

29: Kestosuosikki. Täällä Pohjantähden alla on yksi vaikuttavimmista lukukokemuksista. Jokin aika sitten hankin klassikon itselleni äänikirjana. Äänikirjojen kuuntelu on tosin ollut viime aikoina minulla vähäistä ja hidasta, mutta ehkäpä kuitenkin tänä vuonna ehdin kuuntelemaan Linnaa urakalla.


30: "Bookshelfie". Omia kirjahyllyjä olen tainnut vuosien varrella ehtiä kuvailemaan suunnasta jos toisestakin, mutta lastenhuoneen kirjahylly ei ole tainnut blogissa aiemmin esiintyä. Sieltä löytyvät sulassa sovussa Don Rosat, Pupu Tupunat, Astrid Lindgrenit sun muut :)


Tähän päättyi kirjakuvahaaste! Tämä oli todella kiva tempaus, kiitokset vielä Le Masque Rouge -blogin Emilielle, jolta haaste alunperin on lähtenyt kiertämään blogistaniaa.

Kauniit kiitokset myös onnitteluista, kauniista sanoista ja muisteloista Amman lukuhetken 5-vuotispäivän tiimoilta! Ne lämmittivät mieltäni todella paljon. Tunnen itseni varsin etuoikeutetuksi, kun saan kirjoitella juttujani tänne blogiin ja näin hienot ihmiset käyvät niitä vielä lukemassa! Kiitos siis ihan teille jokaiselle.

Tästä alkaa vuosi 2015! Toivottavasti se on hienoja kirjallisia tapauksia täynnä. Itselläni se alkaa juhlavasti jo heti tänään, olen nimittäin menossa seuraamaan uuden Savonia-voittajan palkitsemista. Jonkinmoista reportaasia siis tulossa täällä ja/tai sosiaalisessa mediassa!

Kommentit

  1. Minä en ole tuota Linnaa lukenut ollenkaan vielä, vaikka suunnitelmissa se on jonkun aikaa ollutkin. En ole jotenkin uskaltanut tarttua siihen, kun se kolmeniteisenä perheen kirjahyllyssä seisoo. Katsotaan, milloin uskallan siihen tarttua:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti