Joulukuun Copycat

Kylläpä vuosi on mennyt nopeasti! Nyt ollaan jo joulukuun Copycat-kuvassa. Vielä ei kuitenkaan ole aika jäähyväisille, sillä jäljellä on vielä kaksi kuvaa, joista tässä toinen.


Maija Haaviston hedelmäinen kuva poikkesi virkistävästi jo värimaailmaltaan muista kuvista. Tämähän olisi voinut valikoitua myös kesäkuvaksi, mutta jostakin syystä minulle tämä toi joulun mieleen. Johtunee siitä, että hedelmäsalaatti on aina kuulunut lapsuudenkotini jouluherkkuihin :)

Kuten monessa muussakin kuvassa, myös tässä toteutukseen on osallistunut myös Maijan mies. Bloggaajan miehen osa ei ole helppo ;) Erityiskunniamaininta Maijalle upeista, punaisista kynsistä, vau!

Maija on Maijan ilmestykset -blogin emäntä ja kirjailija. Maija kirjoittaa blogissaan monista tärkeistä asioista, ja tärkeitä teemoja käsittelevät myös hänen kirjansa. Linkkiä klikkaamalla löydät lisätietoja niistäkin.

Kiitos Maija sinulle upeasta kuvastasi! Ja valoisaa joulukuuta kaikille! Palaan kyllä piakkoin tänne blogiin kirjankin kanssa, sitä ennen kuitenkin vielä vähän Kirjakantti-fiilistelyä.

Kommentit