Hyvää huomenta ja valoisaa viikonloppua!
Jaan teille aamuhetkeni, kun se kerrankin on oikein sävyissä. Kuvan kirja tosin ei ole imaissut mukaansa kuten toivoin, joten pyydän kiinnittämään huomionne nahkaverhoiltuun matkaradioon, josta on tullut nopeasti paras aamukaverini!

Kuuntelin viime yönä (!) loppuun Katja Ketun Kätilön äänikirjana, palaan siihen ehkä sunnuntaina tai maanantaina. Muutama päivä täytyy sulatella kuulemaansa. Lisäksi ohjelmassa on yökyläreissu anoppilaan ja uuden kirjahyllyn (viimeinkin!) myötä kirjojen järjestelyä. Ihan mahtavuutta!

Ihanaa ja valoisaa talvista viikonloppua jokaiselle, eikös tässä ole jo hitunen kevään tuntua ilmassa?

Ja loppuun vielä kevennys, joka muistuttaa, ettei se kirjabloggaajankaan elämä ole aina niin ruusuista kuin luulisi.  Saanko esitellä, ruokapöydän toinen pääty.Jep, tää lähtis nyt täyttämään astianpesukonetta ja jynssäämään rasvatahroja pöydästä. Nähdään!

Kommentit

 1. Hih, kovin on samanmoinen ruokapöydän pääty meilläkin usein ;)

  Oi että on söpis tuo radio, olen vastaava katsellut vaaleanpunaisena :)

  VastaaPoista
 2. Kauniinvärinen aamuhetki sinulla Amma!

  Ja suurensuuret onnittelut uudesta kirjahyllystä! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus, Amma! Erityisesti tuo pöydän kaksi päätyä oli oivaltava ja sai hymyn huulille!

  Odotan Kätilö-postaustasi. Mukava kuulla, miten sinulle kirja puhui.

  VastaaPoista
 4. Pakko hymyillä noille teidän ruokapöydän päädyille. Toinen niin ihanan seesteinen - ja toinen, no, ihanan arkirealistinen. :)

  Mukavaa viikonloppua, Amma.

  VastaaPoista
 5. Uuden kirjahyllyn täyttäminen ja järjestäminen on ihanaa puuhaa!

  VastaaPoista
 6. Hehe, vaikka meillä asuu vain kaksi aikuista ja kissa, en silti taida uskaltaa esitellä ruokapöydän tilaa kuvien avulla blogissa ;)

  Ihanaa kirjahyllyn järjestelyä ja hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Heh, just vilkaisin meidän pöydän päädyn ALLE... siis siihen kohtaan, jossa meidän vauveli nautti leivänpaloista ihan itse, kun puuro ei enää kelpaa muuhun kuin pöydän koristeluun hurjan päristelyn kera.

  VastaaPoista
 8. TURKOOSI radio!

  R. kuvasi yksi päivä meidän olkkarin pöydän minun shoppailupäiväni jälkeen, jolloin en yleensä jaksa enää mitään. Hän tietää kaikki salasanani ja on uhannut laittaa kuvan blogiini: Kauhun tasapainoa! En millään tajua, kuka oli heittänyt kaikki kassit ja villatakin etc.olohuoneen pöydälle...

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 9. Radio on ihana! Ja kuvapari mainio :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteistanne! Radio tosiaan on aivan ihana. Ja tuo toinen pöydänpääty ei ollut edes paha. Ja pöydän ALLE (tai välittömästi puolen metrin vyöhykkeelle) en minäkään uskalla edes katsoa!

  Mukavaa sunnuntaita, kirjat ovat jo hyllyssä!

  VastaaPoista
 11. Ollaanpa siellä oltu sävy sävyyn :)

  Pöydän toinen pää näyttää niin tutulta... Yhtälöllä kaksi aikuista ja kaksi lasta saa melkoista sotkua aikaan, tunnustan, että monesti blogikuvien ottamista edeltää enemmän tai vähemmän järjestelyä ja tilan raivaamista pöydälle ;D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti