Villa Charme - Tuunaa ja kaunista kotiasi by Ilona Pietiläinen

Sain tämän ihanuus- ja inspiraatiopläjäyksen Leenalta alkukesällä. Kiitos vielä ♥! Leena on esitellyt kirjan täällä.


Minulla porisee iso kattilallinen mansikkahilloa hellalla ja kanttarellitkin odottavat ruoaksi pääsyä. Siksi olen tavallisesta poikkeavaan tapaan niukkasanainen, mutta runsaskuvainen. Ja mitäpä lisäarvoa sanat tähän toisivatkaan. Lyhyesti sanottuna: tässä jotain kaikille meille sisustusromantikoille, jotka näämme kauneutta vanhassa, haluamme tehdä joskus jotain ihanaa käsillämme, (vaikkemme kauhean taitavia olisikaan) ja teemme kodista linnamme!


Kirjan kuvat: Ilona Pietiläinen (www.sateenkaarentaa.fi), Johanna Harju, BigStockPhoto, Toni Lund (www.ranskalainenmaalaisunelma.fi), Maarit Sievänen.
Teksti: Ilona PietiläinenVillasukkia ei ihan vielä tarvita, mutta pian sekin aika tulee, joten nautitaan nyt kesästä ja lämmöstä! Ja näin sanon minä onneton, joka päätin keittää juuri tänään hilloa ja leipoa viinereitä. Nähdään taas ensi viikolla, ellen ole sulanut sitä ennen :)

Kommentit

 1. Hah haa, sinä keität hilloa ja leivot viinereitä. Minä olen leiponut pizzaa, yrttikierteitä ja _suunnittelen_ hillon keittämistä. :)

  Kauniin oloinen kirja. Oi, kun olisikin sitä taitoa tehdä itse!

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihanat villasukat tuossa kuvassa!

  Täälläkin bloggaillaan askareiden lomassa. Leipomiset vähemmällä, mutta olen kasannut huomista varten mökkieväitä, mökin omistajille viemisiä, omia lakanoita mukaan jne. Välillä pyörähdän hiekkalaatikolle nousseessa kauppalassa, jossa on pikku kauppiaan mukaan juuri minulle sopiva harja myynnissä... :-)

  VastaaPoista
 3. Voi meitä mammoja, ei lepoa helteilläkään :)

  Minähän en ole tehnyt villasukkia sitten seiskaluokan (ja niistäkin mummo taisi neuloa toisen), mutta tämän idean haluaisin toteuttaa... tai sitten käännyn vienosti anopin puoleen (jospa hän sattuisi tämän lukemaan)! :p

  VastaaPoista
 4. Amma, ole hyvä! Minä aivan rakastan tätä kirjaa. Kun maailma murjoo, vetäydyn Ilonan kirjan pariin...

  Meillä tuoksuu kuningatarhillo! Keitän harva se päivä vatuista ja mustikoista ja nyt se saa kyllä loppua ja loput marjat pakastan talven kuningatarkiisselitä varten. Aion tänään tehdä ensimmäisen kantarellimatkan omaan lehtoomme...

  Tämä satokausi on niin hurmaavaa aikaa.Kohta tuoksuvat omenat, kirsikoista tulee valtaisa sato ja luumuista...Eihän tämä ole ahneutta, eihän;-)Onhan tämä muumimammailua, onhan!

  VastaaPoista
 5. Ahneutta, ehei Leena, syntihän se olisi jättää luonnon ja puutarhan antimet käyttämättä :) Ja muumimamma on idolini!

  Kauniit kuvat ovatkin tänä viikonloppuna enemmän kuin tarpeen :/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti