SUURKIITOKSET!

Haluan extrapikapostauksella kiittää vielä kaikkia teitä, jotka olette osallistuneet blogikeskusteluun ja antaneet niin ihanaa ja kannustavaa palautetta blogiesseestäni. Niin kuin tuonne kommentteihin jo kirjoitinkin, ei ole ihan helppoa laittaa omaa viikkokausien työn ja opiskelun tulosta tänne luettavaksi. Oman vajavaisuuden tuntee kovin selvästi ja vastaavasti teidän lukijoiden monialaisen asiantuntijuuden vielä selvemmin. Siksi onkin ollut mahtavaa saada niin mukavaa (ja jopa ihan ylitsevuotavaista) palautetta, siis KIITOS KUKKIEN KERA!

Vielä enemmän minua kuitenkin ilahduttaa se draivi, mitä nämä blogikeskustelut saavat aikaan. Kommenteistanne huokuu aitoa innostusta ja kiinnostusta. Paitsi että se on pelkästään mukavaa, osoittaa se mielestäni sen, että blogeista, niiden merkityksestä ja mahdollisuuksista on tarve keskustella. Olen jo aikaisemminkin sanonut, että bloggareiden perheessä kuplii ammattilaisuuden, luovuuden ja inspiraation henki, mitä ei ole syytä aliarvioida ja minkä lopullisen merkityksen näyttää vain aika.

Kyökkisyvällisiä blogifilosofia-aloituksia (teidän vastauksenne vievät keskustelut paaaljon kyökkifilosofiaa syvemmälle!) tullaan näkemään jatkossakin, sen lupaan! Mikäli sinulla on mielessäsi jokin hyvä aihe, jätä vinkki kommentteihin tai spostiin!

Ihanaa ja lumista talviviikonloppua. Sunnuntaina onkin sitten luvassa Kirjallisuutta isolla alkukirjaimella!

Kommentit

 1. Kiitos itselleni kun näitä blogiaiheita jaksat emännöidä :).

  Uusi ulkoasu on muuten oikein keväisen nätti!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut minultakin uudelle ulkoasulle, herkkä ja kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, itsekin tykkään ulkoasusta, aloin kaivata jotakin valoisaa ja kepeää talven keskelle. Joskin mietin kyllä, onko tämä jo liiankin makea. Mutta ehkäpä vähän vähemmän vaaleanpunaiset kuvat kompensoivat tilannetta :)

  VastaaPoista
 4. Onnea ensinnäkin loistoarvosanasta ja hyvästä esseestä. Luin sen jo jokin aika sitten mutta ihan mykistyin asiantuntemuksesi edessä enkä sitten osannut sanoa mitään. On ollut ilo olla keskusteluissa mukana.

  Ja vaaleanpunainen sopii kevääseen mainiosti. Ulkoasu on oikein kiva. Ja Kirjallisuutta tulossa, hienoa! Mitähän se on? :)

  VastaaPoista
 5. Voi Ilse, toivon, että kykenet kuvittelemaan mielessäsi sisäisen myhäilyni lukiessani kommenttisi! Mykistävä asiantuntijuus kun ei välttämättä ole termi, jota ihan ensimmäiseksi liittäisin itseeni:) Hienoa kuitenkin, jos onnistun paikoitellen vaikuttamaan siltä!

  Huomiseksi tiedossa kirje!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiinnostavasta blogikeskutelusta. En ole ikinä kommentoinut samaan aiheeseen yhtä monta kertaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Leena ahkerasta kommentoinnista!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti