Kiitos ja hyvää helmikuuta!

Kevätaurinko Kallavedellä. Kuva Amman oma.
Tilannekatsaus: Huomenna alkaa helmikuu ja se on jo juhlan paikka, sillä olen allerginen tammikuulle! Vielä suurempaa riemua tunnen kuitenkin siitä, että blogini kuukausittainen kävijämäärä tuplaantui tammikuussa! SIIS KIITOS! Suurin vetonaula on ollut alkukuun blogifilosofiakeskustelu, joka tuotti hyvää mieltä ja syviä ajatuksia muillekin kuin minulle itselleni. Lisää keskustelua on luvassa myös helmikuun puolivälissä, kunhan tämänhetkinen klassikkoputki saadaan pois alta. Muistuttelen edelleen siitä, että jos mieleenne juolahtaa hyviä blogikeskustelunaiheita, niitä voi lähetellä minulle joko kommentteihin tai spostiin ammanblogi@gmail.com!

Olethan muuten huomannut, että vasemmalla sivupalkissa on kuukausittain vaihtuvat linkit kolmeen aiemmin julkaistuun kirjapostaukseen hyviä lukuvinkkejä etsivälle? Sieltä löytyvät nyt vinkkini helmikuulle, vilkaiskaapas!

Palaan jo lähiaikoina takaisin Kalevalan merkeissä. Kärsin akuutista tyhjän ruudun syndroomasta: Kalevalasta on vaikea sanoa mitään omaperäistä. Mikäli sinulla sattuu olemaan mielessä kutkuttava kysymys Kalevalasta ja sen lukemisesta, heitäpä kysymys kommenttiboksiin. Postaukseni tulee nimittäin olemaan haastattelumuotoinen!

Kommentit

 1. Siis...mikä kuva!

  Voi, minä jätin jo kauan sitten taakseni Kalevalan. Anteeksi! Muistathan traumani syyt...

  Katsoin tuota vinkkilistaasi ja vieläkin minulta on lukematta tuo Econ kirja. Ehkä siksi, kun se on saksaksi. Itävaltalainen ystäväni yliarvioi saksan taitoni.

  Ihana tuo sun 'huonentaulu': I love comments♥

  Lumoavaa helmikuuta, Amma!

  VastaaPoista
 2. Olen oppinut viime vuosina elämään sen kanssa, mutta tammikuu on mielestäni ehdottomasti parhaimmillaan näin helmikuussa ;)

  VastaaPoista
 3. Leena, lumoavaa helmikuuta sinullekin! Pyörin pari vuotta sitten aika pitkään jäällä tuon poijun ympärillä, varmana, että joku pilailee kustannuksellani, mutta kyllä se on ihan luonnon omaa taidetta!

  Ruusun nimi saksaksi kuulostaa kyllä haastavalta tehtävältä! Kalevala suomeksi on paljon helpompi ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti