Kirjakuvat päivinä 4.-7.


Tämä ensimmäinen ei ole kirjakuva, mutta menköön myöhäisenä itsenäisyyspäivän toivotuksena. Kuva on tulevan kesämökkimme edustalta itsenäisyyspäivänä otettu. Toivottavasti ensi kesän lopulla saisimme osan talosta asuttavaan kuntoon. Mökkimme on saanut jo katon ja nimen, Linnunlaulu. Siinä pihalla on erityisen helppo olla isänmaallinen ihminen.

Kiireiden ja maalla vietetyn ajan johdosta en ole ihan joka päivä ehtinyt lisäilemään tänne kirjakuvia, mutta tuskinpa se ketään haittaa. Tässä tulee nyt sitten useampia.


4. Kirjakassi


Perheemme kirjastokassi on saatu kylkiäisenä lastenvaatekutsuilta. Kassi on minusta tavattoman kaunis herkkine kuvioineen, joten se saa nököttää olohuoneen nurkassa koko ajan.
5. Lukemista ja herkuttelua
Ajoittain koukutun niinkin lapselliseen aineeseen kuin O'boy -kaakaoon. Kannan huonoa omaatuntoa sen järkyttävän sokerimäärän vuoksi. Mutta koska minulla ei ole päihteisiin liittyviä paheita, en jaksa stressaantua tästä :)6. Rakkaat kirjanmerkit
Minulla on useita kirjanmerkkejä, mutta tämä yksi on oikeasti rakas. Se on kaunis ja käytännöllinen, tyylikäs ja ajaton.

7. Kirja reissussa


3-vuotias Neiti Kevät lukee valehtelematta kymmeniä kirjoja ennen nukahtamista. Niiden kaikkien on myös oltava sängyssä. Jos tyhjennän sängyn, on kirjat kannettu seuraavana iltana takaisin sänkyyn. Mummolareissulla pärjättiin sentään neljällä kirjalla. Kun ne oli luettu, päätyi iltalukemiseksi Rukouskirja vuodelta 1849 (ei kuvassa!). Ehdin onneksi pelastaa mummoni isoisän hauraan kirjan ennen suurempia tuhoja!Kommentit

  1. Ihania kuvia! Minä olen O'boyn kaakaoon aivan koukuttunut, ditä tulee juotua melkein päivittäin;)

    VastaaPoista
  2. Huono omatunto on pahempi kuin sokeri....

    VastaaPoista

Lähetä kommentti