Messuviikonloppu!
Jos joltakin on jäänyt huomaamatta, Helsingin kirjamessut ovat alkaneet. Bileet ovat jo täydessä käynnissä, mutta ei huolta, Ammakin laskeutuu pääkaupunkiin, tosin vasta huomenna lauantaina.

Helsingin kirjamessut, nuo kotimaisten kirjahippien Woodstock-festarit, ovat aiheuttaneet säpinää, kuhinaa ja kaikenlaista pöhinää kirjanystävien keskuudessa jo useamman viikon ajan. Minäpä en ole kuitenkaan tehnyt valmistautuakseni vielä mitään, en ole edes messukatalogia avannut, kääk! Mutta epäilenpä, että junassa on hyvin aikaa. 

Velvollisuuteni (mukavat sellaiset) olen sentään merkannut kalenteriin. Sunnuntaina klo 11 keskustelemme Katja Jalkasen ja Tiina Aallon kanssa kirjastamme Linnasta humisevalle harjulle. BE THERE, sillä en voi kuvitella mukavampaa  tapaa aloittaa sunnuntaita kuin Wine Corner ja keskustelua kaikista rakkaimmista kirjoista.

Klo 12-13 taas päivystän kollegojen kanssa Boknäsin osastolla 6G85. Saa ja pitää tulla moikkaamaan! Liitin oheen edustavan kuvan itsestäni, jotta ihan varmasti sitten tunnistatte :) Saa nykäistä hihasta muuallakin kuin Boknäsin osastolla, sillä kuten edellä kävi jo ilmi, matkaan messuille ilman sen suurempia suunnitelmia. Ei siis tule tärppilistaa tältä bloggarilta, mutta onneksi monet kirjabloggaajat ovat tehneet hienoja listauksia, joten katsokaa niistä, niin minäkin teen. Muuten suunnitelmissani on lähinnä tuttujen ja tuntemattomien bongaaminen, päämäärätön vaeltelu ja messupöhinästä nautiskelu. Mikäli et pääse messuille itse, seuraa toki tunnelmaa Amman lukuhetken FB-sivuilla, joka on virallinen messukanavani, yritän myös muistaa Twitter-seuraajia liverryksilläni hässäköiden #bloggaritmessuilla ja #kirjamessut siivittäminä.

NÄHDÄÄN!

Kommentit

  1. Olen juuri sunnuntaina tulossa messuille, ja tulossa myös katsomaan sua ja Katjaa :) Nähdään silloin♥

    VastaaPoista
  2. Antoisaa ja hauskaa messuilua! Minä olen menossa tänään melkein koko iltapäiväksi, muina viikonlopun päivinä on muuta tekemistä.

    VastaaPoista
  3. Mukavaa kirjamessua, Göteborgs on neljä päivää...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti