Hyvää pyhäinpäivää Copycat -hengessä


Hyvää pyhäin- tai pyhäinmiestenpäivää, kekriä tai Halloweenia, mitä itse kukin viettää. Marraskuu on mielestäni kaikessa tummuudessa ja harmaudessaan komea kuukausi ja sitä samaa henkeä hehkuu myös kuukauden Copycat-kuva. Kuten monen muunkin tänä vuonna esitellyt Copycat-kannen kanssa, tätäkin katsellessa huomaan pitäväni uudesta versiosta alkuperäistä enemmän.

Kirjavalas-blogin Elegia on ottanut kuvan Floridassa (!) krokotiilifarmilla (!!) ja vetänee näin suvereenisti pisteet eksoottisimmasta kuvauspaikasta. Aivan perinteinen ei ole Elegian bloggauspaikkakaan, hän nimittäin kirjoittaa blogiaan Lontoosta käsin. Luettuani Käen kutsun olen taas ikävöinyt Lontooseen, joten lähetän täältä sinne oikein lämpimiä ajatuksia! Viimeisimmäksi Elegia on lukenut Pasi Ilmari Jääskeläisen Sielut kulkevat sateessa, joka on minullakin aivan lukupinon päällimmäisenä. Kirjavalaasta löydät tietoja myös Kadotettu maailma -kirjasta, joka on Elegian eli Elinan itsensä kirjoittama. Käykäähän tutustumassa!

Kiitos mahtavasta copycat-kuvasta!!

Ps. Kaikkien aikojen paras kirja -tempaus saapuu yhteen välietappiinsa maanantaina, jolloin julkaistaan kaikki äänestyksessä ääniä saaneet kirjat aakkosjärjestyksessä. Uusi, mahtava to be read -lista on siis tulossa!

Kommentit