Lokakuun Copycat: Ei yhtäkään aurinkoa


Tämä Kartanonrouva Elisen tekemä Copycat iski minuun heti. Eiköhän iske useimpiin meistä Suomessa loppuvuotemme viettävistä. Oikeastaan minulle tämä kuva henkii enemmän marraskuuta, mutta koska Copycat-kisassa oli yksi ultimate-marraskuukuva (siihen tutustumme sitten ensi kuussa), päätyi tämä Copycat-kalenteriin lokakuulle. Ja kylläpä viime aikoina on ollut hyvin kuvanhenkistä säätä tarjolla, vaikka tänään aurinko paistaakin komeasti.

Minusta kuvan idea on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava. Myös kuvien värimaailmat luovat silmiini aika täydellisen vastaparin, joka vielä alleviivaa sanomaa. Kartanonrouva Elise on muuten aivan itse maalannut ja piirtänyt kuvan ja Kartanonrouva itse komeilee kuvan keskellä hänen itse ottamassaan valokuvassa. Todellista monitaituruutta taas!

Kartanonrouva Elisen blogi Kirjeitä Kartanonrouvalta löydät täältä. Blogissaan Kartanonrouva esittelee kartanoaan ja sen sisustusta, korjausta ja tuunausta. Kartanonrouvalla (ja -herralla) on oma vahva ja upea tyylinsä, jota on ilo ihastella ja seurata. Historiaihmisenä pidän siitä, että valtaosa sisusutuksesta on jotain vanhaa, käytettyä tai itse tehtyä. Käykääpä tutustumassa, jos ette ole sitä jo tehneet!

Kommentit

  1. Kiitos tästä kivasta postauksesta :) Odotan jo innolla seuraavaa kisaa, vaikka minulla ei ole vielä ainuttakaan ideaa. Tällä kertaa en jätä juttua kuitenkaan ihan viime tippaan!

    VastaaPoista
  2. Kartanonrouva Elisen näkemys ja toteutus kansikuvasta on mahtava! Kuva tosiaan huokuu Suomen syksyä :)

    VastaaPoista
  3. :D -Niin, ja toi on muuten hyvä kirja. =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti