Syyskuun Copycat-taituruutta


Ajan kulumisen huomaa erityisen hyvin Copycat-kalenterin etenemisestä. Tuntuu, että vasta ihan hiljattain esittelin elokuun kuvaa, mutta kappas vaan, taas on aika kääntää uusi lehti!

Vinttikamarissa blogin Ahmun tekemä Copycat-kansi on minun ja varmasti monen muunkin mielestä ehdottomasti kisan taidokkain. Itseäni ei ole kuvaamataiteellisilla lahjoilla siunattu, joten en voi muuta kuin ihastuneena huokailla tällaisen taituruuden edessä. Ahmu on siis piirtänyt tämän aivan itse, käsittämätöntä! Ja huomaattehan kaikki yksityiskohdat kuten alareunan sananjalat ja tekstit, sekä kädestä lähtevän tekstin? 

Minulle tuli tästä kuvasta välittömästi mieleen syksy. Keltaiset lehdet, omenat, kurpitsat, vilja... ja ennen kaikkea ikään kuin kynttilälyhdystä hehkuva valo, joka saa alkuperäisen kannen näyttänään lähinnä valjulta jäljitelmältä. Joskin Ahmulta opin, että alkuperäisen kannen on tehnyt siluettitaiteilija Beth White. Eipä hassumpi tuotos sekään ;)

Erityisen iloinen olen siitä, että osa Ahmun tekemästä kansikuvasta on päätynyt myös hänen bloginsa upeaan banneriin. Käykääpä kurkkaamassa ja tutkikaa samalla, mitä muuta mielenkiintoista blogista löytyy!

Kommentit

  1. Tämä todellakin on aivan ihastuttavan taitavasti tehty!

    VastaaPoista
  2. Voi, tätä olikin ihana tehdä! Kansikisa on todella inspiroiva!

    VastaaPoista
  3. Ahmun kansiversio on ihana ja henkii tosiaan syksyä ja sen kuultavaa valoa <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti