Copycat-kalenteri heinäkuussa: Voittaja!

Heinäkuu on jo ehättänyt varsin pitkälle ja vasta nyt pääsemme avaamaan Copycat-kalenterin seitsemännen luukun. Puolustuksekseni on sanottava, että nyt on ollut kiire tehdä kaikkia kesäasioita ja lukea kirjaa, joka taitaa kuulkaas mennä kaikkien aikojen top-kymppiini. Sitä paitsi kuvanottaja ja koko viimesyksyisen Copycat-kisan voittaja on itsekin ollut reissussa, kuten voitte huomata täältä. Lumiomena-blogin Katjakin on siis ollut Lontoossa, kuten myös minä ja sattumoisin eräs kolmas kirjabloggaajakin taitaa olla lähdössä sinne aivan näillä näppäimillä. Kirjabloggaajien laumasieluisuus yltää siis myös matkakohteisiin :)

Mutta asiaan. Katjan ottama kuva Kirjabloggaajan mies äänestettiin voittajaksi ja tarvitseeko syytä ihmetellä. Paitsi, että kuva on onnistunut, toteutus on suorastaan nerokas. Muistan nauraneeni ääneen kuvan ensi kertaa nähdessäni. Itse asiassa hykertelen vieläkin. Niille, joille Aikamatkustajan vaimo on vieras (seuraa pieni juonipaljastus) kerrottakoon, että Aikamatkustaja tempautuu aikaavaruudessa ajasta toiseen kumppanin jäädessä toista odottelemaan. Kunnon lukutoukan perheessä tällaista samanlaista poukkoilua ja läsnäolemattomuutta tapahtuu myös yhtenään.

Idea ja toteutus olivat siis erittäin onnistuneita. En muista, olenko aiemmin jo maininnut, mutta tämän lisäksi myös monessa muussa Copycat-kuvassa osallistujan kumppani oli suorastaan ihailtavan uhrautuvasti mukana.  Liikkistä ja ihanaa!


Lumiomena -blogin ja sen kirjoittajan Katjan tuntevatkin jo varmaan melkein kaikki. Kirjojen lisäksi blogissa saa ihailla usein upeita kuvia. Bloggaamisen, perheen ja leipätyönsä ohella Katja ehti myös kirjoittaa Rivien välissä - kirjablogikirjan yhdessä Hanna Pudaksen kanssa. Varsinainen monilahjakkuus siis! Kiitos ihana Katja kuvastasi, blogistasi ja kaikesta! :)

Kommentit

  1. Tämä on kyllä aivan paras kuva! Kuva on hyvä jo sellaisenaan, mutta siinä on myös hyvä ajatus taustalla :)

    VastaaPoista
  2. Katjan ja miehen yhteistyön tulos hymyilyttää edelleen :) Kuva on upea!

    VastaaPoista
  3. Copycat-kisa oli kyllä iso ilo - siis muutenkin kuin voiton osalta. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti