Moi, Lontoo ja Rivien välissäPikainen heippa! Kuten kuvakollaasista näkyy, vietimme tällä viikolla mieheni kanssa muutaman ikimuistoisen päivän Lontoossa. Ilmasto englannissa oli ihanteellinen, mutta kotiin palatessamme koimme hämmentävästi etelän matkoilta tutun kuumankostean löyhähdyksen tervehtivän meitä. Jotta positiivinen kulttuurishokki olisi täydellinen, lähdimme heti seuraavana päivänä viettämään perisuomalaisia muikkuvestivaaleja kotikuntaani Pielavedelle ja illalla pesimme loputkin suurkaupungin pölyt rantasaunassa ja järvessä polskimalla.

Toisin sanottuna, pääni on aivan pyörällä, olo onnellinen, mutta väsynyt ja hämmentynytkin. Totaalinen irtiotto ja loma tuli todella tarpeeseen ja lomailin samalla myös lukemisesta. Tosin en aivan kokonaan, sillä lentokoneeseen otin mukaani Hanna Pudaksen ja Katja Jalkasen Rivien välissä - kirjablogikirjan.
Kirja onkin ollut heti tässä kuussa ilmestyttyään paljon esillä eri blogeissa. Ihmekös tuo, onhan kirjablogikirja ensimmäinen laatuaan Suomessa. Bloggaajien reaktioista on näkynyt hyvin se, kuinka tärkeä asia tämä kirja koko kirjablogiyhteisölle ja yksittäisille bloggaajille on. Itsekin luin innolla kaikista niistä tempauksista ja tapauksista, joissa olen joko saanut itse olla mukana tai ainakin sivusta seuraamassa. Ja onhan se aika hieno fiilis, kun bongaa oman nimensä, bloginsa tai sanomisensa ihka oikeasta kirjasta!


Kuten mainittu, me kirjabloggaajat olemme olleet kirjasta ja onnesta sekaisin, mutta suosittelen kirjaa vilpittömästi myös kaikille niille, joille tämä blogosfääri ja kaikkinainen blogitouhu on oudompaa. Minultakin paljon kysellään sitä, mitä minä oikeastaan teen, kun pidän kirjablogia. Vastaukseni, "Ööö, luen kirjoja ja sitten kirjoitan niistä blogiini sekä keskustelen myös toisten lukemista kirjoista" ei tunnu useinkaan olevan riittävän informatiivinen ja tyhjentävä. Mutta Hannan ja Katjan kirjan lukemalla asia avautuu varmasti paremmin. Kirjaan kannattaa ehdottomasti tutustua myös silloin, jos aloittelee omaa blogiaan tai haaveilee sellaisen perustamisesta. Olisipa minulla ollut tällainen "käsikirja" vuoden 2009 lopussa, kun oman blogitaipaleeni aloitin... eipä silti, oikein antoisa on seikkailu ollut näinkin.

Niin hauskaa kuin toisten bloggaajien mietteitä onkin lukea, kaipailen kokemuksia myös ulkopuolelta. Muutamia arvioita ja keskusteluja olenkin jo bongannut ja toivottavasti niitä saadaan myös lisää. Me aktiivibloggaajat olemme aika tavalla sisällä tässä maailmassa, joten on aina virkistävää ja havahduttavaa saada nähdä ja kuulla, miten toiset asian kokevat.

Hmm. Silmäni lasittuvat ja aivoni huutavat kofeiinia. Joten päätetään tämä kuukausi tähän. Kunhan ensi viikolla olen virkeämpi, palaan linjoille kuukausikoosteen ja heinäkuun Copycat-kuvan kera. En ole viime viikolla tulleisiin kommentteihin ja sähköposteihinkaan vielä ehtinyt vastata, mutta ensi viikolla teen senkin. Kärsivällisyyttä, pyydän :) Nyt, näkemiin, kuulemiin ja nauttikaa suvesta!

Amma

Kommentit

 1. Oi mitä kuvia, Lontoo näyttää kauniilta ja reissu on varmasti ollut hieno!

  Minä en ole vieläkään ehtinyt lukaista Kirjablogikirjaa mutta siellä se yöpöydällä odottelee kiltisti vuoroaan. Kovasti kyllä odotan sen lukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnea, kiitos ja kyllä, reissu oli mahtava!
   Mukavaa lukea kirjablogikirjamietteitä myöhemminkin, kun pöly on alkaa laskeutua :)

   Poista
 2. Hieno kollaasi! Paluu vilkkaasta, mutta tunnelmallisesta Lontoosta miltei trooppiseen Pohjois-Savoon on varmasti kuin siirtymä ihan toisenlaiseen maailmaan. Ihania kummatkin, muikut ovat suurta herkkuani.

  Ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on Rivien välissä kesken, fiilistelen sitä hiljalleen pieninä annoksina.

  Ihana kollaasi! Minäkin tahdon Lontooseen, en ole siellä koskaan käynyt... Ja upeita lyhtypylväitä, pakko vielä mainita :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti