Kirjabloggareiden Copycat-kalenteri: Kesäkuu


Voiko enää paljon kesäisempää kuvaa olla? Tämän Copycat-äänestyksessä menestyneen kuvan takana on Karoliina Kirjavasta kammarista. Kuva on hyvä esimerkki siitä omistautumisesta ja uhrautumismielestä, jota Copycatiin osallistujien keskuudessa laajasti esiintyy (tietenkin, sillä kyseessähän on erittäin vakavahenkinen kilpa): mielikuva bloggaajasta ahtautumassa tyttärensä sukkahousuihin ei häviä mielestäni koskaan! Tämä on minusta myös alkuperäistä kirjankantta kauniimpi otos, sillä anteeksi vaan, eikö tuossa originaalissa versiossa sääret (tai polvet) näytä jotenkin omituisille?? Pisteet siis paitsi kuvalle, myös säärille ;)

Kirjava kammari löytyy nykyisellään Annan sivuilta täältä. Kirjojen lisäksi Karoliina jakaa siellä lukijoilleen myös muita pieniä, arkielämän hetkiä. Viimeisimmässä postauksessa muun muassa vietettiin kevätjuhlia ja luettiin samaa kirjaa, jota itsekin tänään aloittelin. Karoliina on myös kirjoittanut viime vuonna ilmestyneen Aika mennyt palaa -romaanin. Täältä löydät tietoa kirjasta sekä linkkejä blogiarvioihin. Käykääpä katsomassa!


Kommentit

 1. Ihanan kesäinen kyllä, sopii tähän päivään, kun ollut upea helle. :) Ja tosiaan, alkuperäisessä kuvassa sääret näyttävät jotenkin... vääntyneiltä!

  VastaaPoista
 2. Timosen kuvan sääret on tosi kauniit, mutta itse pidän virheistä enemmän, oudosta, kummallisesta ja vääntyneistä, kuten kuvan henkilön sääret ovat...heti mielikuvitus laukkaa, onko henkilö kenties naisen pukuun pukeutunut nuori poika, onko henkilöllä syömishäiriö...liian kaunisteltu kuva ei vetoa minuun. Jopa nuo polvisukat ja vanhat kengät vetoavat mielikuvitukseeni paremmin.
  Tietysti on kirjankansia, jotka ovat visuaalisesti niin kauniita, että uppoaa jo niihin kansiin ja siihen, että joku on pystynyt saamaan niin kaunista aikaiseksi. Kirjankansi kertoo aika paljon ja se on se mihin ensimmäisenä katsotaan kirjassa, mikä pysäyttää.

  VastaaPoista
 3. Hih, Karoliinan paneutuminen kuvaustilanteeseen jäi minunkin mieleeni :) Loistava kuva ja vetää minustakin vertoja alkuperäiselle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti