Synttäriarvonnan tulokset ja palautteesta kirvonneita hajatelmia!


Lämmin kiitos kaikille onnitteluista ja palautteista!

Suurin osa teistä ei esittänyt kehityskohteita, joten tulkitsen asian niin, ettei suuria linjamuutoksia tarvita :) Sain kuitenkin muutamia kullanarvoisia palautteita, joista olen erittäin kiitollinen. Näiden pohjalta on hyvä lähteä hahmottelemaan blogin neljättä vuotta!

Ensiksikin kiitosta saivat ne jutut, joita itse olen pitänyt vähän höpöhöpöoheismateriaalina: kirjakynnet, copycatit sun muut. Niin paljon kuin niistä itse pidänkin, olen toisaalta miettinyt, uhkaavatko ne mainettani vakavasti otettavana (hah!) kirjabloggaajana :) Mutta koska tällaista mainetta ei ilmeisesti edes ole ja lukijatkin tykkäävät, höpsöttelemme silloin tällöin tulevaisuudessakin :) Myös Kuopion kirjallisesta elämästä kirjoittamiani juttuja kiiteltiin. Tämä palaute lämmitti mieltäni erityisesti, sillä olen epäillyt, jaksavatko pikkukaupungin kulttuuririennot kiinnostaa toispaikkakuntalaisia. Pidän kuitenkin mielelläni kotiseudun lippua korkealla ja haluan tuoda esille tämän seudun tapahtumia. Toivottavasti palvelen näin savolaisia lukijoita ja toisaalta teen oman osani alueen pr-työssä!

Toinen palautetta saanut asia on blogin ulkoasu. Yläbannerin kuva on kerännyt koko syksyn kiitosta ja vastoin alituista muutoshaluani annankin sen olla blogiani koristamassa - ainakin kevääseen saakka :) Kuva on muuten Shabby Blogsin, jonka upeita kuvia olen käyttänyt jo pitkään blogissani. Itse asiassa sivustolla piipahtaminen sai melkein pyörtämään päätökseni yläkuvan säilyttämisestä, sen verran hienoja uutuuksia sinne oli ilmestynyt... Mutta maltan mieleni toistaiseksi!

Sen sijaan blogin sivupalkkeihin tulee muutoksia talven/kevään aikana. Kahden palkin järjestelmä on ollut käytössäni jo kauan, mutta ny tse on alkanut häiritä omaakin silmää. Siivousurakka on siis edessä! Siksi pyydänkin apuanne vielä kerran: mitkä gadgetit ja ominaisuudet ovat teille tarpeellisia? Suurin sivupalkkien sisällöstähän on teille lukijoille tarkoitettuja, joten olisi kiinnostavaa kuulla, mitä oikeasti käytetään ja mitä ei.

Eli pienoisin viilauksin, mutta muuten vanhalla konseptilla jatketaan seuraavalle blogivuodelle! Luvassa on perinteisten kirja-arvioiden lisäksi KBF-keskusteluja silloin tällöin, samoin pieniä kevennyksiä ja eiköhän jossakin vaiheessa vuotta saada Copycat-kisakin aikaiseksi. Itse haluaisin lisätä kirjailijoiden, kirjallisten paikkojen ja tapahtumien esille tuomista ja mahdollisuuksien mukaan siihen pyrinkin.

Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille!

Sitten arvonnan tuloksiin. Arvoin kolme voittajaa, jotka siis saavat valita palkintonsa täältä järjestyksessä.

Ensimmäisenä valitsemaan pääsee ikätoverini

Pekka Poplaarista!

Toinen palkinto menee hurmaavalle

Katrille Le Petit Lectrice -blogiin

ja kolmas puolestaan ihanalle

Minna Vuo-cholle Ja kaikkea muuta blogiin!

Ilmoitelkaapa minulle sähköpostiin ammanblogiATgmail.com yhteystietonne ja ykkös/kakkostoiveenne palkinnon suhteen, sanotaan nyt tämän viikon aikana!

Onnea voittajille ja kiitoksia kaikille!

Amma

Kommentit

 1. Ohoh, jee! Kiitos! Valitsen ilman muuta copycat-kalenterin. :) Sähköposti lähtee kohta.

  VastaaPoista
 2. Gadgetit ovat kyllä pulma! Olisi niiiiin paljon niitä kivoja :D

  Mutta mitä minä katson blogeista:
  -asiasanat/tunnisteet
  -kirjailijat
  -suosituimmat postaukset
  -arkisto

  Uusista tuttavuuksista katson vielä kävijämäärän ja muiden blogien linkit :)

  Mitä vähemmän on kuvia, sen levollisempi ja miellyttävämpi on se yleisilme. Tosin tietysti täysin kuvaton on vähän tylsäkin. Riippuu siitä paljonko käytetään muuten värejä, taustakuvaa ym.

  VastaaPoista
 3. Katson muilta niitä samoja mitä pidän omassa blogissani, eli miniprofiili ainakin uusissa blogeissa, tunnisteet ja kirjailijat ja arkisto, ja muiden blogien linkkilistoja silmäilen kyllä myös aika ajoin.
  Nuo seuraa sivustoa, seuraa facebookissa yms linkit toki ovat myös tarpeellisia.

  VastaaPoista
 4. Hei jee ihanaa! Piristipä kummasti tätä maanantaita tämä uutinen :) Koska Pekka haluaa kalenterin, niin minä mielelläni ottaisin Moskovaan saapuvan Saatanan. Pistän kohta sähköpostia!

  Minä kaipaan sivupalkeissa haku-kenttää (jota käytän paljon omassa ja muiden blogeissa), bloggaajan esittelyä, arkistoa ja sopivassa määrin tunnisteita. Tunnisteet eivät kuitenkaan ole mielestäni ihan pakko, jos löytyy hakukenttä. Itsellänihän siis ei ole tunnisteita tuolla sivussa! Paitsi pisteytykset, jotta voi hakea mille olen antanut enite sydämiä jne.

  VastaaPoista
 5. Jee, minäkö voitin jotain ? Olipa kiva yllätys.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti