Copycat-kalenteri: Tammikuu

Lupasin syksyllä pidetyn Copycat-kilpailun jälkeen aloittaa tänä vuonna Copycat-kalenterin, jossa esittelen vielä 13 pistesijoille päässyttä kuvaa ja blogia. Tarkoitus oli tietenkin aloittaa kalenteri heti tammikuun alusta, mutta kärsin nyt akuutista blogi- ja lukuajan puutteesta ja nyt huomasin olevan jo 12. päivä! Onneksi kyse on kuitenkin siitä, että alkuvuonna elämässä on ollut kaikkea muuta ihanaa ja nukkuakin on joskus pakko, joten blogi on saanut hetkiseksi väistyä taka-alalle. Mutta toivottavasti vain hetkiseksi, eikä virtuaalielämää ole tarkoitus hylätä kokonaan, kunhan nyt vähän downshiftaan hetken:)

Mutta nyt sitten kalenterin pariin. Joka kuukausi esittelen siis yhden (paitsi joulukuussa kaksi) kuvan ja tekijän.

NEITI TAMMIKUU


Ihastuin tähän hyytävään kuvaan välittömästi sen nähtyäni. Vielä enemmän ihastuin tarinaan kuvanotosta. Huulet on värjätty vesiväreillä! Hauskaa, kuinka kekseliäitä ihmiset ovat ja kuinka paljon kuvien eteen on nähty vaivaa. Tämän kuvan takana B.N. Lukuhoukka -blogista. Blogin koko nimi kuuluu näin: Lukuhoukka lukee ja kirjoittaa. Lukemisen lisäksi B.N. kertookin blogissaan muun muassa nuortenromaanin kirjoitusprojektistaan. Käsikirjoitus taitaa olla kustantamokierroksella, joten B.N. elää jännittäviä aikoja... :)

Lukuhoukka-blogi täytti aivan vastikään vuoden ja menossa on arvonta, johon voi osallistua 14.1. saakka, joten nyt vikkelästi tutustumaan blogiin ja osallistumaan arvontaan (onneksi sentään sain tämän postauksen kirjoitettua NYT, enkä ensi viikolla)!

Kiitos B.N. osallistumisestasi kilpailuun, onnea kuvan täysin ansaitsemasta menestyksestä ja onnea myös kirjoitusrintamalle! Sekä tietysti blogin toiselle vuodelle!

Copycat- kalenteri palaa jälleen helmikuussa, mitähän sieltä mahtaakaan silloin paljastua?

Kommentit

 1. Tämä on kyllä hieno kansi. Piti ihan verestää muistia ja käydä katsomassa kaikki muutkin kilpailuun osallistuneet kannet. :)

  VastaaPoista
 2. Tämä hehkuttaminenkin on hyvä ajatus. Sinähän taidat olla idealisti. ;) Seuraavaa kisaa odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Apua, olin melkein jo unohtanut! Kiitos esittelystä, sait blogini kuulostamaan melkein järkevältä. :D

  En suosittele vesivärihuulipunaa, se maistuu pahalta!

  VastaaPoista
 4. Sama kuva tuijottelee tuosta edestä, työpöydältä. Upea on ja vesivärit ovat mainioita (joskin eivät kai niitä terveellisimpiä) ehostusvälineitä!

  terveisin nimimerkki maalasin itseni kerran geishaksi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti