Ota riski ja rakastu kirjaan


Marjis laittoi eilen tämän vuoden parhaan haasteen liikkeelle! Se sai minutkin pyörtämään pyhät puheeni haastelakosta.

Oikeastaan tarkoitukseni oli lähestyä teitä toukokuun koosteella ja parhaan kommentin palkinnolla, mutta koska Jori mätkäytti minulle haasteen Arto Salmisen muodossa, riennän vastaamaan haasteeseen ja jätän koosteet huomiselle.

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
Mitä teet, jos sinut haastetaan Ota riski ja rakastu kirjaan -haasteeseen?
1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan. 
2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi. 
3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt ja haasteen kuva. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toiselle.Jori mainitsikin haastamisen yhteydessä, että olemme viime aikoina viihtyneet samojen kirjojen parissa. Siksi vaatikin vähän pohtimista keksiä sellainen kirja, jota Jori ei olisi jo lukenut. Mutta olisikohan John Berendtin Keskiyö hyvän ja pahan puutarhassa sellainen?

Lisäksi haluan heittää haasteen Minnalle Ilselään. Minna-raukan ensikosketus Antti Tuuriin oli vähän ankea ja vieläpä minun syytäni, joten haluan antaa Minnalle ja Tuurille vielä toisen mahdollisuuden. Siispä Kylmien kyytimies odottaa sinua, Minna :)

Huomenna sitten palaan koosteen ja palkintoseremonian kera. Nyt kaikille oikein hyvää vaikkakin vetistä koulujen päättäjäisiltaa!

Kommentit

 1. Voi Amma! Minä ja J.Ketola jatkamme siis vielä yhdessä! :D Kiitos, toivoinkin saavani haasteen ja keksin sinulle jotain superherkkua viimeistään huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ja ole hyvä! Nyt vähän jännittää, mitä tarjoat vastapalveluksena... luulen, ettet päästä minua helpolla :)

   Poista
 2. Enpä ole Berendtiä lukenut, mutta kiinnostavalta kuulostaa. Eipä muuta kun kirjastoa penkomaan!

  VastaaPoista
 3. No niin. Haluan antaa sinulle yhden tärkeimmistä kirjoistani, eli lue Yann Martellin Piin elämä, ellei se ole jo tuttu. Ja jos on, keksin heti uuden.

  Ja minä luen Tuurin nyt kesäkuussa, lupaan. On vaan muuta synkeää suomalaista tässä kesken ensin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klup, että ainoastaan yhden tärkeimmistäsi, paineet iski heti :D Lupaan, että luen ja mielelläni. En uskalla luvata kesäkuuta, sillä kohtahan se on ohi (sanon 3. päivän iltana, kyllä), mutta kesän aikana luen varmasti!

   Poista

Lähetä kommentti