Terveisiä Myrskyluodolta (ainakin melkein)!

Palasimme aamuyöllä kotiin, joten päivitän vähän sanoja, mutta enemmän kuvia. Meillä oli oikein mukava viikko: Ahvenanmaa sopii lapsiperheen lomakohteeksi erinomaisesti. Olo on kuin ulkomailla olisi ollut, vaikka ihan Suomessa matkailtiinkin:)

Muut kuvat puhukoot puolestaan, mutta kahta ensimmäistä hieman selitän. Ne ovat kirjailija Anni Blomqvistin kotisaarelta. Sinne mentiin kahdella lossilla (siltoja on Ahvenmaalla turha edes yrittää laskea). Varsinainen kirjojen Myrskyluoto olisi vielä ollut täältä 40 minuutin venematkan päässä! Sinne asti emme enää jatkaneet, mutta asian harrastajille ja merihirmuille kyllä järjestetään retkiä sinnekin. Valkoinen rakennus paparazzikuvassa on Blomqvistin koti.


Toivottavasti näiden kuvien myötä välittyy pieni pala lomatunnelmaa teidän jokaisen sunnuntaipäivään! Palaan alkuviikolla Odelman kera. Hejdå!

Psst! Leena, arvasitpas!

Kommentit

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia. En ole käynyt koskaan Ahvenanmaalla, mutta mieli tekisi. Kesällä, kun kävimme perheen kesken hotellilomalla Tukholmassa, heräsi viisivuotias tyttöni pissahätään aamuyön tunteita. Laiva oli juuri silloin Maarianhaminassa ja niinpä tarpeidenteon jälkeen katselimme kahdestaan hytin ikkunasta näkyviä puutaloja sekä saaristoa ja luotoja. Se oli elämys niin minulle kuin lapselle - mies ja poika sen kun vetelivät sikeitä. :) Tuo aamuöinen valvominen synnytti pienen matkakuumeen Ahvenanmaalle.

  Ja Odelma! Oi, sitä jään innolla odottamaan. Kirja oli yksi parhaista kesäkuussa lukemistani.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, pannaria alkoi heti tehdä mieli :).

  VastaaPoista
 3. Katja, Ahvenanmaata uskaltaa kyllä suositella matkakohteeksi! Se on sopivan pieni, joten lapsiperheenkin kanssa ehtii kiertää saarta melkoisesti (monet olivat liikenteessä myös polkupyörillä). Ja kyllähän se paikkana on eksoottinen manner-Suomeen verrattuna. Mutta kuitenkin ah- niin turvallinen: ostokset tehtiin s-marketissa;)

  Tessa, Ahvenanmaan pannukakku on aivan huippuhyvää! Jahka ehdin sitä kotona valmistaa, lisään ohjeen tuonne toisen blogin puolelle!

  VastaaPoista
 4. Minä olen haaveillut jo monta vuotta, että pääsisin lomailemaan Ahvenanmaalle. Ehkä ensi kesänä.

  Kiitos ihanista kuvista, joista todellakin välittyi mukava tunnelma!

  VastaaPoista
 5. Susa ole hyvä! Toivottavasti toiveesi toteutuu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti