Muffinssi

Valkoinen kirahvi lähetti minulle herkkusuulle tällaisen ihanuuden, kiitos!

Herkuttelun jälkeen kerron vähän itsestäni:

1. Lempiväri: Elän väreistä. Ei ole olemassa väriä, josta en pidä. Tai no on: persikan- ja/tai lohenpunainen., mutta muita en keksikään. Minulla on aina menossa värikausi tai sitten useampia, sillä pukeutumisvärit ja sisustusvärit ovat tietysti asia erikseen. Kerrotaan nyt siis, että tällä hetkellä minulla on menossa vaaleansininen/vaaleanpunainen/valkoinen -kausi pukeutumisessa, vaalea lila-kausi sisustuksessa ja blondikausi hiuksissa!

2. Lempiruoka: Tämä onkin vielä pahempi kysymys. Ravintolassa tilaan useimmiten joko pastaa, kanaa tai sitten kasvisruokaa. Noin muuten olen aika tavallisen ruoan ystävä: pottumuussi ja lihapullat tai lasagne ovat kyllä aika kovia juttuja (ja tässä vaiheessa onkin oivallista mainostaa uuninlämmintä ruokablogiani, johon pääsee klikkautumaan oikealta).

3. Minne haluaisin matkustaa? Minne en haluaisi matkustaa? Meillä on keskusteltu aiheesta kotona paljon viime aikoina, koska olemme mieheni kanssa huomanneet olevamme road trip -ihmisiä. En oikein pidä lentämisestä, sitä paitsi lentäessä ei edes näe mitään. Haaveilen siitä, että joskus lähtisimme asuntoautolla tai junalla kiertämään Eurooppaa. Jos joskus saan ylipuhuttua itseni lentävään alumiinilootaan yli neljäksi tunniksi, on Iso Omena ehdottomasti paikka, jossa haluaisin käydä.

"Åland-road tripin" vuoksi taidan olla auttamattoman myöhässä tämän haasteen levityksessä, mutta jos joku sivupalkkini bloggaaja on jostakin syystä sattunut jäämään ilman tätä herkkua, tarjoan pellillisen hyvitykseksi, olkaa hyvät!

Kommentit

  1. Näitä oli kiva lukea ja ruokablogiin pitää tietysti tutustua heti :).

    VastaaPoista
  2. Hauska, että vastasit haasteeseen. Ihana tuo elän väreistä. On aamuja, jolloin haluaa pukeutua punaiseen ja aamuja, jolloin tuntuu turvalliseltä hiihdellä mustissaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti