Turun kirjamessut (kuvapitoinen katsaus)Viime viikonloppuna vietettiin Turun kirjamessuja. Välttelen yleensä postausten kirjoittamista tapahtumista, sillä onnistuneen tapahtuman jälkeen minun on vaikea pukea ajatuksia tai kokemuksia strukturoituun muotoon. Minulle kirjamessujen kaltaiset tapahtumat muodostuvat ihmisistä, välähdyksistä, oivalluksen hetkistä, pienistä hassuista ostoksista, halauksista, väistämättä jossakin vaiheessa iskevästä tungosahdistuksesta, uusista tuttavuuksista, vanhoista tutuista, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan jne jne jne.

Siksi koen, että minulla on hyvin harvoin oikein mitään kovin järkevää sanottavaa tapahtuman jälkeen. Enemmän leijailen omassa messu-usvassa, kirjallisen taikapölyn ympäröimänä. 

Mutta onneksi puhelimelta löytyy yllin kyllin kuvia. Puhukoot ne tällä kertaa puolestani.

xx
Amma


Turun kaupungin vastaanotolla kuultiin muun muassa Aulikki Oksasen ja Vuokko Hovatan esityksiä Jussi Fredrikssonin säestämänä. 

Kirjagram-keskustelu: Dess Terentjeva, Katariina Kähkönen, Saara Kallio ja Amma. 
Välähdyksiä 

Viikonlopun ostokset. Nähdään Helsingin kirjamessuilla! 


Kommentit

  1. Tykkään käydä museoissa ja messuilla. Oon käynyt Helsingissä erilaisilla messuilla ja Turun kirjamessuilla. Tykkään enemmän mennä bussilla kuin junalla mutta ainakaan aiemmin ei mennyt Helsingin messukeskukseen kaukobussia niin ollut pakko mennä junalla ja aina en mennyt kotio vaan kerran menin messujen jälkeen junalla Turkuun. Turun kirjamessuilla on ollut kiva kuunnella haastatteluja, ostaa jotain mielenkiintoisia kirjoja ja kierrellä ja katsella. ~Meri~

    VastaaPoista

Lähetä kommentti