Kohta Korot kopisevat! Käytännön opas kulttuuriviidakkoon on jo painossa

Korot kopisten ilmestyy myöhemmin tässä kuussa. Kirjan u-p-e-a ulkoasu on graafinen suunnittelija Tarja Kettusen käsialaa.

Ihmeellisiä ovat (blogi)elämän tiet. Ilman kirjablogia en (ehkä) olisi koskaan tullut tutustuneeksi Lumiomena-blogin Katjaan, eikä silloin olisi syntynyt ensimmäinen yhteinen kirjamme Linnasta humisevalle harjulle. 50 parasta kirjaa. Aivan pian näkee päivänvalon jo toinen yhteinen kirjamme: Korot kopisten. Käytännön opas kulttuuriviidakkoon. 

Kirjoitusprosessi on ollut yhtä aikaa hirvittävän hauska ja hurja. Monella tapaa oli helpompaa kirjoittaa yhdessä, koska takana on jo yksi yhteinen kirjaurakka. Toisaalta kun kaksi töissäkäyvää lapsiperheen äitiä alkaa kirjoittaa vapaa-ajallaan kirjaa, on prosessi rankka - paitsi kirjailijattarille -myös heidän perheilleen. Siitäkin huolimatta ja juuri siksi, tämä on ollut suuri ilo.

Nyt on hauskan kepeä fiilis. Kaikki voitu on tehty ja nyt odotetaan pienokaisen ilmestymistä ja toivottavasti siirtymistä lukijoiden käsiin. Kirja ilmestyy tämän kuun lopulla, mutta jo heti Jyväskylän kirjamessuilta meidät löytää kopistelemasta korkojamme. Tulkaa meitä moikkaamaan lauantaina 12.3. klo 15.30 Nisula-lavalle. Lupaan laittaa epäkäytännöllisimmät kenkäni jalkaan!

Mistä Korot kopisten sitten kertoo? Ei suinkaan kengistä, vaikka pukeutumisteemaa sivutaankin. Kirjamme vaatimaton tavoite on kannustaa lukijoita kulttuuriharrastusten pariin. Kirja on niille, jotka ottavat haparoivia ensiaskeleitaan kulttuuriviidakossa ja toisaalta niille, jotka haluavat syventää ja monipuolistaa rakasta harrastusta entisestään. Ote on kepeä ja iloitteleva, mutta asiaakin löytyy. Erityisen otettuja olemme siitä, että saimme kirjaan mukaan tunnettuja kulttuurihenkilöitä. He vastaavat kirjassa Ystäväni-kysymyksiin ja paljastavat mm. rakkaimman ja varhaisimman kulttuurielämyksensä. Mukana ovat Atso Almila, Hannu-Pekka Björkman, Marco Hietala, Pekka Hiltunen, Jaakko Hämeen-Anttila, Katja Kettu, Siri Kolu, Markku Pölönen, Miina Savolainen, Paola Suhonen, Minna Tervamäki ja Ville Tietäväinen. 

Mikäli haluat hankkia kirjan omaan hyllyysi (ja sitä luonnollisesti painavasti suosittelemme!), on meillä Katjan kanssa mahdollisuus tarjota se vähän edullisempaan hintaan. Ilmoittamalla minulle nimesi ja osoitteesi (osoitteeseen ammanblogi(at)gmail.com), saat kirjan 25 euron hintaan. Summa sisältää postikulut.

Eli ei muuta kuin korkoja kopistelemaan!

Kommentit

 1. Onnittelut, te teitte sen taas!
  Tässä vaiheessa ei voi sanoa muuta kuin, että kansi on aivan upean tyylikäs ja leikkisä ja että olette valinneet kiinnostavia henkilöitä haastateltaviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjatta 💕 Aivan samaa mieltä, toivottavasti myös teksti tekee oikeutta sisällölle!

   Poista

Lähetä kommentti