Älyttömän joululahjat -haaste


Amman tekemistä paketeista paljastuu...kirjoja! Uskallan tämän paljastaa jo näin ennen joulua, sillä lahjansaajat tuskin yllättyvät.

 
Katja muisti minua älyttömät joululahjat -haasteella, jonka tarkoitus on listata kolme älytöntä joululahjatoivetta. Tehtävä ja otsikointi ovat siinä mielessä mahdottomia, että minä keksin vain ehdottoman tarpeellisia toiveita. No, yritetään kuitenkin.

1. Aikaa. Esimerkiksi 1 - 2 ylimääräistä tuntia päivittäin. Minulla on jo mielessäni valmiiksi, miten tämän ajan käyttäisin. Vuoropäivin kuntoiluun, perheen kanssa olemiseen, parisuhteen hoitamiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen sekä kulttuuritapahtumiin yms. osallistumiseen. 

2. Tilaa kirjoille. En oikeastaan toivo joululahjaksi kirjoja (paitsi vähän), koska minulla ei ole tilaa niille. Siksi toivon ihmettä ja sitä, että kotiimme ilmestyy ylimääräinen huone, jonka jokaisella seinällä on tyhjä kirjahylly täyttämistä odottamassa. 

3. Suklaata, joka laihduttaa, kiinteyttää, nuorentaa, suojelee sydän- ja verisuonitaudeilta, kolesterolilta, syövältä, osteoporoosilta sekä parantaa migreenin ja yläselkävaivat. Sellaista paljon, kiitos!

Heitetäänpäs haaste edelleen Linnealle, Arjalle ja Kirsille!

Kommentit

 1. Hienoja toiveita, kelpaisivat minullekin!

  VastaaPoista
 2. Aikaa... tähän asti paras älytön joululahja, jonka olen blogia kierrellessäni löytänyt :) Joku toivoi aikakonetta, sekin kelpaisi!

  VastaaPoista
 3. Laihdutussuklaa pitäisi kyllä jo olla markkinoilla - paljon omituisempiakin tuotteita on.

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta Amma, ennätinkin jo kertoilla älyttömiä toiveitani vähän aikaa sitten. Ehdottoman epätarpeellisia, paitsi se hiuspilleri. Uskaltaisin veikata suklaallesi kaupallista menestystä, minä ainakin ostaisin, säännöllisesti. Hyvää joulutohinaa sinulle ja perheellesi. Pohjois-Savoon mekin juuri olemme matkalla.

  VastaaPoista
 5. Ihanat toiveet! Minullekin kelpaisivat nuo lisätunnit vuorokauteen, lukemista, koirien kanssa oleilua, miehen kanssa aikaa. Ja tilaa kirjoille. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti