Olen kyllä täällä...

... mutta olen huono bloggaaja. Olen aivan liian kiireinen, aivan liian pyörällä päästäni kaikesta menosta ja meiningistä ja yritän olla koneella mahdollisimman vähän pitääkseni niskavaivat loitolla. Lisäksi seuraava kirja on niin Iso, että pitää sulatella ja miettiä, mitä sanoisin. Ja pitäisi tehdä ihan mahdoton valinta Kazuo Ishiguron, Inka Nousiaisen ja Leena Lehtolaisen välillä. Loppuviikolla olen ehkä sentään hetken verran seurapiiribloggaaja. Ehkä kerron siitä jotain, ehkä en.

Lähikirjastomme on jälleen herännyt heinähorroksestaan. Kävimme siellä ensi kerran tänään. Kuin kotiin olisi tullut. "KOIRA!!!" tervehti kirkasääninen Neiti Kevät pehmolelua heti ovelta, saaden taatusti kaikki huomaamaan, että täällä ollaan. Ihanat kirjastotädit olivat silkkaa jälleennäkemisen riemua, yksi varhaisteini oli ihan, että OMG.

Kävimme tänään ensi kertaa kurkkimassa lasten tulevaa hoitopaikkaa. Neiti Kevät sai heti fanin ja Herra Syksy päiväunipaikakseen kerrossängyn. Kaikki ovat oikein tyytyväisiä. Näin aamuyöllä unta, jossa levitin ruokapöydälle hohtavanpuhtaan, valkoisen pellavaliinan. Tätä se ehkä tiesi. Elämä on hyvä tänään.

Tällaisiä hajamietteitä tänään Ammalassa. Lisäksi muutama kuva kuluneelta viikolta. Aurinkoa jokaiselle ja voimia kuluvaan viikkoon! Meille, jotka rakastamme alkavaa syksyä ja erityisesti teille, joita se ahdistaa. Rakkautta,
Amma

Kommentit

 1. Ihastuttava elonmerkki! Eihän sitä aina tarvitse vain kirjoista postata... Eihän? ;)

  VastaaPoista
 2. Meidän lähikirjasto oli koko kesän auki, mutta nyt syksyn tultua siellä tulee käytyä taas enemmän, kesällä oltiin reissuissa ja retkillä ja päästiin helpommin vierailemaan isommissa kirjastoissa vähän kauempana. Meidän kolmivuotiaalla on lähikirjastossa oma suosikkikirjastotätikin, se nuorin ja hymyileväisin tietysti ;)

  Ihania kesäkuvia <3 Mukavaa seurapiiribloggailua!

  VastaaPoista
 3. Aloita Ishigurosta! Ja ihanaa, kun syksy tulee!

  VastaaPoista
 4. Ihana merkintä, tästä tuli hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 5. Minua alkoi ihan jännittää, mikä tuo Iso kirja mahtaa olla. (Että onko se Iso vai joku kuvaannollisesti iso.) :)

  VastaaPoista
 6. Höpö höpö, sinä olet oikein hyvä bloggaaja <3 Ei tarvitse aina olla postaamassa säännöllisesti ja/tai tiheästi, kyllä täällä odotellaan :)

  Ihanaa, että hoitokuviot tuntuvat mukavilta!

  Ihanaa syksyn alkua, vedetään villasukat jalkaan, poltetaan kynttilöitä ja luetaan (hyviä?) kirjoja (jos siltä tuntuu) :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti