Copycat-kalenterissa täydellistä elokuun tunnelmaa


John Keatsin Yönkirkas tähti on saanut kauniin kannen, mutta kyllä täytyy sanoa, ettei Yön virkeä lukija eli Nenä Kirjassa -blogin Norkku jää kakkoseksi. Olen elokuun lapsi, joten tämä kuva iski minuun heti. Meillä molemmilla, Norkulla ja minulla, on rakkaussuhde viljapeltoihin ja tämä kuva kuvastaa sitä erittäin hyvin. Nuuuuh, ihan tuntuu kuin kypsän viljan tuoksu välittyisi tänne ruudun taakse saakka! Jos valoisat keskikesän yöt ovatkin mainiota lukuaikaa, tarjoavat elokuun lämpimät, mutta hämärät illat ja yöt sitäkin tunnelmallisemmat puitteet. Kaikki kynnelle kykenevät siis lukemaan ja nauttimaan kypsästä kesästä!

Norkku on ehkä supernainen tai ainakin joka tapauksessa yksi ahkerimmista lukijoista, jonka tiedän :) Norkulta sopiikin odottaa postausta melkein joka tai joka toinen päivä ja usein kyse on myös laadukkaasta kirja-arviosta. Myönnän, kadehdin hänen lukuvauhtiaan :) Blogista voi lukea myös muuta asiaa, esimerkiksi tämän kuun puolella hän esitteli Helsinki-Vantaan lentoaseman kirjanvaihtopistettä. Nyt minua harmittaa, sillä lennän yleensä todella harvoin, mutta tänä vuonna olen käynyt muutamaankin otteeseen lentokentällä - enkä ole tiennyt tästä mitään! Nyt on kai pakko alkaa suunnitella lentomatkaa ihan kirjanvaihtopistettä silmällä pitäen... :)

Kiitos Norkku sinulle kauniista elo-kuvastasi (heh, kirjoitin tämän ensiksi yhteen tajuamatta, että merkitys muuttui hieman) ja superkivasta blogistasi!

Kommentit

  1. En yhtään muistanut, mikä kuva voisi olla vuorossa, kun torstaina käänsin kalenterilehteä. Ilahduin: "Ai niin, tietysti tämä ihanuus!" Yksi ehdottomia suosikkeja koko kalenterissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Amma kauniista sanoistasi! :) Olen kesäflunssan kourissa ja tämä piristi nuhanenää kovasti.

    VastaaPoista
  3. Kyllä, kaunis on kuva! Pikaista toipumista sinulle, Norkku!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti