Huhtikuun Copycat-kalenteri: kenkämuotia


Täällä Kalleveden pohjoisrannalla ei vielä aivan olla siinä pisteessä, että voisi vaihtaa kevätkenkiin, mutta se hetki lähestyy vääjäämättä koko ajan. Mahtavaa! Mahtava on myös tämä Lurun tekemä Copycat -kuva, joka toi edellämainitusta syystä heti mieleeni kevään ja huhtikuun.

Lurun luvut -blogi on aloittanut taipaleensa joulukuussa 2010. Koen Lurun kanssa sielunsisaruutta kirjamaun suhteen, luemme paljon samantyyppistä kirjallisuutta. Toisaalta Luru on mukavan ennalta-arvaamaton lukemiensa kirjojen ja ylipäänsä postaustensa suhteen: ikinä ei arvaa, mitä seuraavaksi on tulossa!

Luru pitää lukuhaasteista. Blogin perusteella kesken on useampiakin haasteita. Erityisen paljon pidän Lurun omasta tänä vuonna aloittamasta Lue ja syö -haasteesta. Ihana idea! Jos en olisi haastepaastolla, osallistuisin tähän ehdottomasti. Sen sijaan tyydyn heittämään haasteeseen osallistuville vinkin, että ainakin Outi Pakkasen, Leena Lehtolaisen ja Tarquin Hallin dekkareista ruokareseptejä löytyy yllin kyllin. Lurun luvuista löytyy myös haasteista kiinnostuneille pitkä lista blogistaniassa pyörivistä lukuhaasteista. Käykääpä kurkkaamassa!

Ps. Tämä näkyy olevan blogini 400. postaus, OHO!

Kommentit

  1. Kiva idea kirjankansista. Väisästä en ole lukenut yhtään kirjaa...ehkä joku päivä.

    VastaaPoista
  2. Onnea huimasta bloggausmäärästä, pitää kyllä omastakin blogista tarkistaa, että missä lukemissa nyt liikutaan.

    Ihana, kun nostat kuukausittain kalenterikuvan esiin, näin pääsen nauttimaan niistä, vaikkei omaa kalenteria ole. Pitää tästäkin tempauksesta kirjoittaa blogikirjaan, sillä tässä on todella hauska ja ainutlaatuinen idea.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti