Tweet, tweet!Amman lukuhetki jalkautui eilen Twitteriin. Olen jo jonkin aikaa kaivannut väylää kommentoida kirjallisuus- ja kulttuurialan uutisia ja lukukokemuksia sekä mainostaa tapahtumia lyhyesti, sellaisista kun ei yleensä tule naputeltua erillistä postausta blogiin. Joten nämä elämää suuremmat ajatukset ovat jatkossa jaossa Twitterissä. Facebookissa esiinnyn edelleen, ainakin toistaiseksi, vain omalla nimelläni.

Joten Follow me, joko klikkaamalla pientä 'seuraa'-tipua oikeasta sivupalkista tai etsimällä Amman lukuhetki (@Ammanlukuhetki) käsiisi Twitteristä!

Täällä Kallaveden rannalla paistaa aurinko, kaikkialla kuulemma ei. Aurinkoista Hiljaista viikkoa silti jokaiselle!

Amma


Psst! Pääsiäiskirjaäänestys on jännittävässä tasatilanteessa. Kolme päivää aikaa äänestää!

Kommentit

 1. Amma, minä en pysty seuraamaan kunnolla edes niitä KOLMEA SATAA BLOGIA, joiden lukijana olen, miten sitten twittereitä ja facebookia. Totesin juuri R.:lle, että 'nyt tuli mun raja vastaan'.

  Etkö ole vielä lukenut Shafakin Kirottua Istanbulia!

  Hurmaavaa huhtikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, Leena, etköhän pysy ihan hyvin blogin tapahtumista perillä tätä perinteistäkin kautta:)

   En ole vielä lukenut Kirottua Istanbulia, se oli alkuvuonna niin monessa blogissa, että piti laittaa se jäähtymään vähäksi aikaa... ehkä nyt keväällä?

   Kiitos samoin!

   Poista
  2. Luotan sinuun! Siis oikeesti:En jaksa ja kun on muutakin.

   Ymmärrän. Teen aivan samoin, jos joku kirja saa suosiota ja on nopeasti oikein monessa blogissa.

   Sataa lunta kuin tammikuussa...kunnon pyryilma ja R. lähtee marssimaan MM-kisojen avajaisiin...

   Poista
 2. Hih, löysin sinut Twitteristä jo ennen kuin luin tämän postauksen. Olen toistaiseksi ollut siellä itse hyvin vähän, mutta yritän nyt aloittaa rutiinin. On se kuitenkin sellainen aarreaitta. En ole vielä päättänyt, onko roolini siellä juuri bloggaajan vai Karoliinan tai kenties tulevaisuudessa kirjailijan.

  Kävin äänestämässä Adichieta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritin twiittautua viime kesänä omana itsenäni, mutta ei mulla ollut oikein mitään käyttöä. Sen sijaan usein harmittaa kun olisi jotain sanottavaa kirjoihin, lukemiseen tai blogiin liittyen, mutta sen verran vähän, ettei viitsi kokonaista postausta asialle omistaa...

   Jään odottamaan, mille roolille kallistut:)

   Poista

Lähetä kommentti