Hyvän mielen asioita


Annika Kasvimaaunelmia-blogista muisti minua Hyvän mielen asioita -haasteella, kiitos Annika!

Pitäisi siis listata 10 asiaa, joista pidän. Tässä tulee juuri tämän illan ja hetken lista!

1. Leipä. Olen leipäholisti, tunnustan! Välillä olen vaalean perään, nyt on menossa ruisleipäkausi. Ei ole mitään niin hyvää iltapalaa kuin ruisleipä, päälle Turunmaajuustoa, kinkkua ja tomaattia. Ai että!

2. Vappu. Olemme menossa huomenna lasten kanssa torille ja mahdollisesti myös tivoliin aistimaan vähän vapputunnelmaa. Sitä ennen olisi tarkoitus paistaa ensimmäistä kertaa elämässäni munkkeja itse! Ja itse vappuna menemme mieheni kanssa Sami Pitkämön tähdittämään konserttiin.3. Kuopion musiikkikeskus, laitos, jonka palveluja käytän nykyään aivan liian vähän. Konserttitalo tarjoaa monenlaisia musiikkielämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Erityisesti kapellimestari Atso Almila on tehnyt paljon työtä madaltaakseen musiikkikeskuksen kynnystä tavan tallaajille.

4. Puutarhan kevät. Menkööt nyt positiivisesta asiasta. Puutarhapeukaloni on nimittäin ruosteessa, tai pikemminkin minulla ei ole aikaa käyttää sitä. Yksi perennapenkki pitäisi ainakin tälle kesälle rakentaa.

5. Yksi lapsi nukahtaa hyvin, mutta nukkuu huonosti. Toinen nukahtaa huonosti, mutta nukkuu hyvin. Käytän tilanteesta termiä 'toiveita herättävä'. Ennemmin tai myöhemmin, niin on tapahtuva, minäkin nukun.

6. Valoisat illat. Yhtä äkkiä voikin tehdä vaikka mitä. Niin kuin lähteä myöhään illalla lenkille. Tai lapsia nukuttaessa lukea verhojen raosta hiipivässä valossa kirjaa. Valoisalla kaikki on helpompaa!

7. Kesä. Ihana kesä! Mieheni pitää kesäloman lisäksi täyspitkän isäkuukauden. Sanoinko jo, ihana kesä!
8. Kirjoittaminen. Saan tehdä sitä nyt paljon. Eniten tänne blogiin, sitten vähän myös lehteen. Ja siihen lehteen kirjoittamiseen kuuluu sekin, että ensin saa höpötellä mukavia kivojen ihmisten kanssa. Ja sitä kutsutaan vielä työnteoksi.

9. Pan Am. Tällä hetkellä parasta, mitä televisiolla on tarjottavana. Lähden katsomaan sitä boksilta ihan kohta.

10. Blogikollegat. Tällä viikolla on taas ollut niin mukavia hetkiä siellä ja täällä. Kiitos!

En ole seurannut, missä kaikkialla tämä haaste on kiertänyt. Annan sen siis kaikille halukkaille ja toivottavasti moni nappaa sen, on kivaa lukea iloisista, hyvän mielen asioista. Eriytyisesti, jos tunnistat itsesi kohdasta 10, tämä on juuri Sinulle!

Kommentit

 1. Ihania hyvän mielen asioita!

  Minäkin olen leipäholisti, suoranainen antikarppaaja. :) Ja tykkään Pan Amista, valoisista illoista, puutarhan keväästä ja kirjoittamisesta. Ne kaikki tuovat minullekin iloa.

  Ja voi, Velj'mies. <3 Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Tuleva kesäsi kuulostaa ihanalta! Ja leipä <3 Iloista vappua koko perheellenne!

  VastaaPoista
 3. Voi että mitä hyvän mielen asioita!

  Minäkin olen ihan koukussa Pan Amiin, järkytyin kun unohdin sunnuntaina, onneksi on Areena. Ja sitten on leipä ja valo ja kesä ja tietty te blogikollegat.

  Ihanaa toukokuuta!

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika, miten ihana suvi teille on tulossa!

  Vain valoisista öistä olen aivan eri mieltä: Minä en nuku kesällä melkein ollenkaan. Jo Keski-Euroopassa tulisi illalla hämärä ja yöt olisivat pimeitä. Heinäkuun puolessa välissä herään taas normaaliin vauhtiini;-) Yökiitäjien ja lepakkojen yöt ovat minun juttuni.

  Kirjoittamista koko elämä. Se ei hylkää ikinä.

  Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Monessa kohdassa nyökyttelin :) Kesää minäkin odotan, aion viettää ihania hetkiä aurinkotuolissa kirjan kanssa, vaikka hiekkalaatikon ja kiikkujen vieressä...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti