Parhaan copycat-kannen valinta lähestyy...

Ystävät rakkaat,

monet kiitokset jo nyt kaikille osallistuneille! Osanottajien määrä ja tuotosten laatu, mielikuvituksellisuus ja nähdyn vaivan määrä on yllättänyt, häkellyttänyt ja ilahduttanut varmasti meitä kaikkia.

Uuden vuoden aattona (tai vuoden ensimmäisenä päivänä, jos heittäydyn laiskaksi) käynnistyy Copycat-kisan toinen ja jännittävä osa, nimittäin parhaimman kannen äänestys. Olen melko varma, että joku osallistuja on mennyt minulta ohi tai päässyt unohtumaan, joten tarkistakaapa, löydyttekö listalta!

Ilselä (2kpl)
Järjellä ja tunteella
Kirjailijan kävelyretkiä
Kirjainten virrassa
Kujerruksia
Kuvia ja matkoja
Leena Lumi (4kpl)
Luetut, lukemattomat
Lumiomena
Magdalena Hai
Mari A:n kirjablogi
Nenä kirjassa
Oota, mä luen tän eka loppuun
Pihin naisen elämää
PS. Rakastan kirjoja
Sallan lukupäiväkirja
Silkkiä ja samettia (3kpl)
Sivujen välissä
Vielä yksi rivi
Vinttikamarissa

Ovatko kaikki mukana? Jos olet tipahtanut listalta, ilmoittaudu pian kommenttilootaan, niin erhe saadaan korjatuksi. Jokainen osallistujakuva tulee saamaan oman, arvotun kilpanumeronsa. Hataran laskupääni mukaan kuvia on 26 kpl! Se on aika paljon, mutta emmeköhän kaikki ole sitä mieltä, että enemmän todellakin on enemmän ja otamme kaikki kuvat mukaan?

Hyvä, se on päätetty sitten! :)

Teidän,
Amma


Kommentit

 1. Vallan huolestuin, että olet välipäivien raukeudessa koko kisan unohtanut;-)

  Otetaan nyt kuitenkin vähän rennosti vielä pieni tovi...Tällaiseen voisi tottua, että olis vaan ja söis liikaa suklaata.

  Ihanaa, että olet niin viitseliäs ja jaksat järjestää vuoden vaihteeseen tällaista.

  VastaaPoista
 2. En sentään! Tämä onkin ainoa homma, mitä suklaan syönnin ohella suostun näinä päivinä tekemään. Inhoja virastoasioita on vino pino odottamassa, mutta ne jätän ensi vuoteen: onpahan jotakin lupausta tulevalle vuodelle;)

  <3

  VastaaPoista
 3. Osallistuminen unohtui joulutohinoissa tällä kertaa itseltä, mutta odotan kyllä innolla kaikkien ehdokkaiden näkemistä :).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti