Täällä sitä nyt sitten ollaan!

Uutta ja uljasta! Blogin muuttaminen Bloggeriin on ollut jo pitkään mielessä ja nyt sen sitten toteutin, koska aakkosten loppuessa blogin nimi olisi pitänyt muuttaa joka tapauksessa. Päätin siis laittaa koko homman uusiksi. Toivottavasti lukijat kuitenkin pysyvät (uusiakin saa toki tulla)!

Täytyy kertoa yksi hauska juttu. Kun etsin netin syövereistä apuja siihen, miten kummassa Wordpress-pohjaisen blogin saa siirrettyä Bloggeriin (ilman, että kaikki muuttuisi epämääräisiksi koodinpätkiksi) minulle selvisi, ettei kuulemma juuri kukaan halua vaihtaa Wordpressistä Bloggeriin. No, minusta on aina ollut mukavaa olla vähän erilainen :) Ja toistaiseksi kaikki on vaikuttanut oikein hyvältä ja olen aivan innoissani. Varautukaa siis kaikkiin ihmeellisyyksiin, mitä saatan saada blogissa aikaan käyttöä opetellessani.

Tarkkaavaisimmat varmasti jo huolestuivat: mihin jäivät aakkoshaasteen å,ä ja ö? Pelko pois, tulossa on! Robert Åsbackan Urkujenrakentaja jo tällä viikolla.

Avataan kuitenkin Amman lukuhetki juhlallisesti ARVONNALLA!

Osallistuminen on helppoa ja säännöt tutut:
1) Kommentoimalla tätä postausta kuittaat löytäneesi paikalle vanhan blogin puolelta tai sitten vanhasta blogista huolimatta ja saat yhden arvan arvontaan.

2) Yksi ehkä kivoimmista asioista uudessa blogissa on se, että nyt lukijakseni voi kirjautua. Liity siis remmiin ja saat toisen arvan.

3) Perinteiseen tyyliin linkittämällä tänne saat kolmannen arvan.

Ja entäs sitten palkinto?

Kirjallinen osa on tässä:
Arvioni Pohjoisen tangosta voit lukea täältä. En ehkä rakastanut sitä, mutta kuulisin mielelläni toisenkin mielipiteen . :)  Tangon lisäksi voittajalle on luvassa myös jotakin suussa sulavaa...

Osallistuminen alkaa N-Y-T, NYT! ja jatkuu siihen saakka, kunnes aakkoset on saatu kunnialla loppuun. Minut tuntien se voi olla nopea prosessi tai sitten kestää yllättävän pitkään. Varoittelen sitten, kun loppu alkaa häämöttää, mutta varmuuden vuoksi kannattaa ehkä osallistua jo nyt :)

JK. Tärkeistä tärkein kysymys:  miten täällä saa aikaiseksi sellaisia keltaisia hymiöitä?
JJK. Ai niin, ilmoitathan monellako arvalla olet mukana, kiitos!

Kommentit

 1. Hahaa, löysin tänne! Oikeasti tulin ilmoittamaan, että mulla on blogissani sulle pieni tunnustus ja haaste. Käy vilkaisemassa
  http://susankirjasto.vuodatus.net/blog/category/Tunnustuksia

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen tupaan!

  Kahdella mukana, linkitänkin siis. Ja Åsbacka, odotan! Tykkäsin just tuosta hirveästi!!!

  VastaaPoista
 3. Hienoa Susa ja kiitokset tuhannesti vielä tunnustuksesta! Täytyy alkaa pähkäilemään mitä tunnustettavaa mulla olisi :)

  Kiitos kiitos Ilse ja tervetuloa! Laitetaan arvat muistiin. Minäkin tykkäsin hirveästi, niin paljon, etten ole vielä uskaltanut kirjoittaa mitään... täytyy sulatella ja nautiskella muutama päivä.

  VastaaPoista
 4. Hei kiva blogi! Voit noutaa blogistani palkinnon ja haasteen!


  Osallistun myös arvontaan kahdella arvalla! (En voi varmaan Vuodatuksen käyttäjänä liittyä kaveriksi? )


  (Oho, nyt vasta huomasin, että sait jo palkinnon! No, eipä haittaa, kehuilla ja suitsutuksella on hyvä aloittaa uusi blogi!)

  VastaaPoista
 5. Johan nyt, kiitos Reeta Karoliina! Suitsutuksella on tosiaan kiva aloittaa!

  Arvat on ylhäällä. Ellen nyt ihan puhu läpiä päähäni, kaveriksi voi kirjautua jos sinulla on esim. gmailin tunnukset tai vaikka openid (ja muitakin vaihtoehtoja oli, mutta niistä ymmärrän vielä vähemmän). Ilmoita, jos päädyt kuitenkin listalle, niin lisätään yksi arpa lisää :)

  VastaaPoista
 6. Amma, ihmeiden aika ei ole ohitse: Jopa minä osaan jo tämän 'seuraa bloggaajaa'-leikin.

  Olen siis mukana kolmella arvalla eli linkitän, olen lukijasi ja tässähän nyt kommentoin.

  Onnea uuteen blogikotiin♥

  VastaaPoista
 7. Tillman toivottaa myös onnea uuteen kotiin. Löysin tänne Leenan linkkauksen jälkeen. Linkkaan muillekin vielä asiasta illemmalla.

  Kirjallisuutta minäkin opiskelen, vaikka kohta pitäisi jo eläkepäiviä suunnitella.

  Toivottavasti viihdyt uudella alustalla ja saat paljon lukijoita

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa Bloggeriin :) Minun mielestäni tätä on helppo käyttää. Ja nyt voin seurata sinun blogiasi! Jostain syystä en osannut seurata Wordpressin blogiasi ja oli aina sattumaa, että osuinko ajoissa mukaan keskusteluun vai myöhästyinkö.

  Kirjauduin lukijaksesi, kommentoin ja linkitänkin vielä, joten olen mukana kolmella arvalla :)

  Kiva kuulla sinun ja yllä olevassa kommentissa myös Tillmanin opiskelevan kirjallisuutta. Mulla se oli ensimmäinen pääaine 1990-luvulla, mutta sittemmin vaihdoin pääainetta. Suoritin kyllä kirjallisuudesta aineopinnot ja nyt voin vain muistella, että oi niitä aikoja ♥

  VastaaPoista
 9. Onpa kivan näköiset uudet sivut:) Minäkin olen mukana kolmella arvalla, eli linkitän ja lisään itseni lukijaksi:) Kaikkea hyvää "uuteen blogiin":)

  VastaaPoista
 10. Moi!
  Mukana kahdella arvalla minäkin! :) Täällä on aina mukavaa pistäytyä lukemassa, kiva blogi!

  VastaaPoista
 11. kaunis kirjankansi (mieheni on hyvä tanssija :)

  VastaaPoista
 12. Linkitin uudet sivusi omalle sivulleni äsken, joten vissiin siitä saa kolmannen arvan.

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa vanhat tutut Leena, Lumiomena, SaSo, Mirjam ja Hannele ja tervetuloa myös Tillmanille:) Kiva kuulla, että opiskelet kirjallisuutta!

  Mahtavaa nähdä teidät kaikki täällä, arvat ovat ylhäällä!

  VastaaPoista
 14. Ai niin ja tulgua terveh myös te lukijaksi kirjautuneet, jotka ette ole kommentoineet. Olette mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 15. joo täällä ollaan ja kolme arpaa tulla tupsahti ja sinullekin on palkintoa tarjolla minun blogissani. Hyvältä näyttää täällä!

  VastaaPoista
 16. Jeh, hyvältä näyttää. Itsekin olen miettinyt muuttamista Bloggeriin. Osoite yms. on jo varattu ja Wordpressistä loikkaaminen Bloggeriin ei ole mikään iso juttu. Vanhatkin merkinnät saa kätevästi mukaan. Joten jos joku miettii muuttamista niin ei muuta kuin hakee WP-bloginsa Export fileensä ja käy osoitteessa http://wordpress2blogger.appspot.com/
  joka kääntää WP-sisällön Blogger-ystävälliseksi. Sen jälkeen Bloggerin Import Blogger Toolilla vanhat WP:n merkinnät uuteen blogiin. Thats it.

  -Artsi

  VastaaPoista
 17. Annin ja Artsin arvat ovat ylhäällä!

  Miksi ihmeessä minä en tajunnut kääntyä sinun puoleesi Artsi tässä blogin muuttamisessa?? Ei sillä, että siinä nyt hirveän kauan aikaa olisi tuhraantunut, kun selvitin miten Wp:n saa muutettua Bloggeriin sopivaksi... osasinpas! Ainakaan toistaiseksi en ole muuttoa katunut. Varsinkin nämä ulkoasujutut tuntuvat toimivan paremmin, kun aiemmassa blogissa se oli yhtä vääntöä. Ja onhan tämä muutenkin isompi hiekkalaatikko missä leikkiä :)

  VastaaPoista
 18. Mitenkäs tämä arvonta ei aiemmin sattunut silmiini? No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli mukana ollaan ja pistetään kaikki yhden arvan varaan. :)

  VastaaPoista
 19. Zephyr, vielä ehtii: olet mukana!

  VastaaPoista
 20. Olen mukana kahdella arvalla, vaikka olinkin lukijasi ennen tätä arvontaa jo, mutta liityn vaikka uudelleen. ;)

  Itsellä ei ole kokemusta wordpressistä, mutta olen myös ymmärtänyt että se on jotenkin paljon paljon parempi kuin blogspot. Tiedä häntä, käytän tätä pohjaa itse kirjablogissani, koska se on teknisesti rajoittuneelle humanistille suhteellisen helppokäyttöinen. Vaikka en osaakaan vielä linkittää näitä "arvontamainoksia" omaan blogiini.

  VastaaPoista
 21. Tomomi, siis kaksi arpaa :)

  Wordpress on ilmeisesti paljon muokattavampi, koska kaiken voi koodata itse, mutta jos ei osaa koodata niin... Mulla ei ole mitään ambitiota tehdä blogiin mitään "ihan itse koodasin"-juttuja. Riittää, että näyttää kivalta ja onnistuu mahdollisimman helposti.

  Linkitin juuri ensimmäisen arvontamainoksen tänne, mutta mitenkäs se nyt menikään... taisi onnistua "Liitä kuva"-kohdasta ulkoasunmuokkaus sivulla...

  VastaaPoista
 22. Toisen blogin kautta löysin tänne:) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 23. Mukavassa arvonnassa kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 24. Olkoon arpa ja muukin onni suosiollinen. Siis minulle tai sitten jollekin toiselle. Postauksen kommentti; ihan on hyvä. Asiani, josko jollakulla on hyllyssään Fernando Pessoan En minä aina ole sama -runokokoelma ja olisi siitä valmis vaikkapa kohtuullisella korvauksella luopumaan, voi asiasta tämän blogin sivuilla kertoa tai sitten ei.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti