Herkkupala

Sain Anni.M:ltä Cherry on the Top -tunnustuksen, kiitos vielä siitä!

Tunnustuksen saajan tulee jakaa muille elämänsä merkityksellisin kuva.
Valinta oli helppo, joskin rikon nyt vähän omia sääntöjäni esittelemällä Poikastani täällä, mutta kuvasta ei kyllä enää tunnista ;)

Tämä kuva on otettu tasan vuosi sitten, eikä varmasti tarvitse sen enempää selityksiä.Kuvan lisäksi täytyy kertoa kolme tärkeintä asiaa elämässään. Minulla ne ovat:
1) Perhe ja koti. Mies ja lapsi tietysti, mutta vanhemmat ja sisarukset lapsineen sekä mieheni perhe ovat minulle kaikki myös tärkeitä. Olen kotihiiri. Viihdyn kotona puuhastellen ja minulla on jatkuva pesänrakennus käynnissä.

2) Terveys. Kuulostaa kauhean kliseiseltä, mutta oma ja erityisesti läheisteni terveys on kullanarvoinen asia. Miellän terveyden laajemmin hyväksi oloksi. Elämästä ei tule mitään, jos ei ole hyvä olla itsensä kanssa.

3) Luova sisältö. Tämä liittyy edelliseen. Tarvitsen elämään jotakin henkistä askartelua, tällä hetkellä se on opiskelua, lukemista ja bloggaamista. Olen surkea käsitöissä, mutta ilman henkistä näpertelyä näivetyn.


Lähetän tämän tunnustuksen edelleen kauniiden kuvien(kin) ekspertille Lumiomenalle
sekä Mallalle, jonka blogista saan alati inspiraatiota ja hyvää mieltä!

Kommentit

 1. Onnittelut yksivuotiaalle! Kuvan merkitykset eivät tosiaan selityksiä kaipaa. Hauska syntymäpäivä tämä 22. syyskuuta: Pikkusiskoni sekä kolmen ystäväni pienet lapset juhlivat tänään - ja nyt sinunkin poikasi.

  Samalla suuret kiitokset tunnustuksesta. Tuo muffinsipalkinto on suloinen :) Sain sen aikaisemmin yhdestä toisesta blogista ja toin oman merkityksellisen kuvani esille viime viikolla. Jos sopii, liitän sinulta saamani tunnustuksen samaan ja muistan kyllä sinua vielä tässä blogisyksyn mittaan.

  Onnelista päivää!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ja ihana kuva. Voi pientä...!

  Allekirjoitan kaikki tärkeäsi. Ja se vielä, että tykkäsin hirveästi tuosta henkinen askartelu -jutusta.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, joka kertoo todellakin enemmän kuin tuhat sanaa ♥

  VastaaPoista
 4. voi kiitos tunnarista!!tykkään kovasti<3

  vauvakuvat säväyttää aina!:)ihana!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, täällä ei olla ehditty oikein lukemaankaan kun on viikonlopun synttäribileitä valmisteltu :)

  Lumiomena, niinpäs muuten saitkin! Tavallaan kyllä tiesin sen, mutta se ilmeisesti mennyt eteenpäin työmuistista... toki voit liittää tunnustuksen samaan postaukseen!

  Ilse, henkisestä askartelusta puhutaan ihan liian vähän! Tämä muuten liittyy vähän siihen "miten sä ehdit lukea" -keskusteluun, josta oli joskus puhetta.

  Kiitos Susa!

  Malla, kiitos ja ole hyvä! Olet tunnustuksen totisesti ansainnut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti