Amman lukupiiri avautuu xpress.fi -sivustolla
Jännittäviä uutisia! Amman lukuimperiumi laajentuu (hah)!

Tällä viikolla xpress.fi -avautui täysin uudistuneena. Yksi osa uudistusta ovat sivustolle avautuvat blogit, mukana Amman lukupiiri. (Kurkkaa täältä.)


Amman lukuhetki jatkaa täällä vanhassa tutussa paikassa entiseen malliin, eikä bloggaustahdissakaan ole tiedossa sen suurempia muutoksia. Joten jatkossa Amman kirjajuttuja on siis tarjolla entistä enemmän, osa niistä kokonaan uudessa paikassa.

Toistaiseksi olen ehtinyt blogata Amman lukupiirin kahden jutun verran, joista toisessa vinkataan sopivia kirjoja nojatuolimatkalle ja toisessa vien teidät kävelymatkalle kirjalliseen Kuopioon tuttujen kirjojen ja kirjailijoiden maisemiin. Lähde mukaan!
Visioni on, että Amman lukupiiriin ilmestyy erilaisten koosteiden lisäksi paneutuneita lukujuttuja, kolumnityyppistä kirjallisuusasiaa - ja koska blogin nimi on Lukupiiri, olisi hauskaa, jos minut haastettaisiin lukemaan erilaisia kirjoja tai voisimme lukea niitä yhdessä. 


Otan myös mielelläni vinkkejä ja toiveita vastaan sisällön suhteen - ja saa niitä esittää myös Amman lukuhetken tiimoilta.

Että sellaisia jännittäviä uutisia! 

Minulla on tänään menossa kesälomapäivä 2. Menossa on kaksi dekkaria ja olen jo ehtinyt tipahtaa veneestä järveen (aivan rannassa ja vesi oli hyvin lämmintä, mutta meinasin kuolla nauruun). Eli peruskesämeininki siis. Turvallista viikonloppua!

Kommentit