Kohti messuviikonloppua!

 
Laukku on pakattu ja kynnet lakattu. Huomenna suuntaan Helsinkiin ja lauantain vietän aika tarkasti aamusta iltaan kirjamessuilla. Toivottavasti nähdään siellä!

Koska Höyhensaaret jo odottavat, tiivistän tämän päivän tapahtumat nopeasti.

Cision Finland julkaisi tänään perinteisen Top10 kirjallisuusblogien listan. Ensimmäistä kertaa Amman lukuhetki kipusi listalle sijalle 8. Olen luonnollisesti todella iloinen ja otettu tästä ja äärimmäisen onnellinen monien blogiystävien puolesta, jotka niinikään ovat listalla. Ennen kaikkea haluan kiittää kaikkia lukijoita ja seuraajia täällä blogissa ja somekanavilla. Ilman teidän aktiivisuuttanne ei tämä olisi ollut mahdollista!

Kaikki kymmenen kärkeen päässyttä blogia ovat upeita, persoonallisia ja taiten kirjoitettuja. On kuitenkin syytä muistaa, että meillä on Suomessa satoja erilaisia kirjallisuusblogeja, jotka kaikki tekevät tärkeää yhteistä työtä kirjallisuuden ja lukemisen puolesta. Kirjablogien huomioiminen tällä tavoin omana listauksenaan on kaikkien kirjabloggaajien ansiota.

Tänään tapahtui toinenkin asia ensimmäistä kertaa Amman lukuhetken historiassa. Olen jo pitkään haaveillut ottavani videot haltuun ja nyt Amman lukuhetken Facebook-sivuilta löytyy ihkaensimmäinen videon pätkä. Aika hauskaa hommaa, saatan ottaa tavaksi. Käykäähän katsomassa!


Nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa!

Kommentit

 1. Onnea listalle pääsystä ja hauskoja messuja!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Amma! Olet sijoituksesi ansainnut.

  Yhä enemmän tulee kimmokkeita liittyä Facebookiin. Minä en ole Facessa, en Twitterissä enkä Instagrammissa. Jäänköhän kauheasti paitsi kaikesta? Toisaalta pelottaa laajentaa someilua, ettei se kahmaise minun aikaani liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta! Someen saa kulutettua aikaa mittaamattomasti. Täytyy vain yrittää löytää ne itselle sopivat tavat ja kanavat. Paljon somen kautta toki saakin!

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut listalle valinnasta. Blogiasi on mukava seurata, kirjoitat usein kirjoista, joista minäkin pidän.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti