Kirjabloggaajat Kuopiossa

Kirjabloggaajat kokoontuivat viime viikolla Kuopioon suviajojen merkeissä. Kelit olivat tosin pikemminkin syksyiset, mutta tunnelmaa se ei onneksi haitannut. Kirsi ja Arja ovat vieraiden ominaisuudessa esitelleet tapatumaa ihanasti, joten käykääpä linkeistä lukemassa heidän reportaasinsa.

Kirjapiknikillä poimittiin kiinnostavia kirjoja. 
Omasta puolestani haluan näiden kuvien myötä kiittää paitsi bloggaajia myös Kirsi Pehkosta, Marja-Leena Tiaista, Tatu Kokkoa (aka Juhani Ahoa) sekä Snellman-Kesäyliopiston Soili Mekliniä, jotka kaikki riensivät empimättä mukaan kun aloimme tätä tapahtumaa suunnitella. Siis kiitos! Kuopio on hieno kirjallisuuskaupunki, joka näytti parhaita puoliaan tapahtuman aikana. Toivottavasti taas muutaman vuoden päästä saamme uudestaan bloggaajavieraita! Ja tilaisuuksia on toki jo sitä ennen, seuraava Kirjakanttihan järjestetään jo marraskuussa!

Soili Meklin
Soili Meklin

Kun Juhani Aho astuu huoneeseen, jännittää kilttiäkin kirjabloggaajaa!

"Taikapeili!", tuumasi Aho selfiestä.


Kirsi Pehkonen (vas.) ja Marja-Leena Tiainen. 

Blogiporukka kirjailijavieraineen Kummisedässä. 

 Minnan haudalla.


 Korttelimuseolla tutustuimme paitsi Minnan salonkiin myös Sirpa Kähkösen kirjojen tunnelmiin. 

Kommentit

  1. Oi, teillä on ollut ihanaa! Harmittaa vietävästi kun minä en päässyt, mutta Kirjakanttiin tulen sitten marraskuussa - silloin pääsee tutustumaan kirjalliseen Kuopioon. <3 Ihanaa että olette bloganneet suviajoista, pääsee mukaan tunnelmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Krista, marraskuussa (viimeistään) siis nähdään!

      Poista

Lähetä kommentti