Ja tästä se sitten taas lähtee!Elämässäni on tällä hetkellä hämmentävän monia, mukavia kirjallisia projekteja. Osa parhaillaan menossa, jopa loppusuoralla, osa aivan alussa ja ehkä vielä käynnistymättäkin. Läheiset ja tuttavat välillä puistelevat päätään ja kehottavat hidastamaan vauhtia. Todennäköisesti he ovat myös aivan oikeassa ja olenkin kuluneen talven aikana joutunut arvottamaan uudestaan, missä kaikessa haluan ja ehdin olla mukana. Ja nämä kirjalliset kiireet kyllä nousevat listalla aika korkealle, sillä koen ne ennemminkin lahjoina. Ihmeellistä, että saan olla kaikessa kivassa mukana vain tämän blogini ansiosta!

Yksi kiva kirjallinen projekti alkoi tällä viikolla, kun pidimme tämän vuoden ensimmäisen Kirjakantti- suunnittelukokouksen. Monikaan ei tiedä, kuinka pitkään ja paljon yhden tapahtuman eteen tehdään töitä! Ja vaikka ensimmäinen kokous pidettiin nyt helmikuun lopussa, ovat kaikki asianosaiset pyöritelleet yhdessä ja erikseen mielessä erilaisia ideoita jo edellisen Kirjakantin päättymisestä lähtien (ja jo ennen sitäkin). Toki työn määrä ei tunnu juuri missään, koska kaikki tämä on kivaa. Ja erityisesti tässä vaiheessa vuotta, kun voi vapaasti heitellä ideoita inspiroivassa porukassa ja miettiä, mitä kaikkea voisikaan tehdä. Sitten kesän korvilla ja viimeistään syksyllä on aika kääriä hihat, käydä töihin ja antaa stressitason pikkuisen nousta.

Toinen kirjallinen projektini, Katjan ja minun yhteinen, keväällä ilmestyvä kirja taas on siinä vaiheessa, että hihat on kääritty suurin piirtein olkapäiden korkeudelle. Se näkyy myös täällä blogin puolella kirjaesittelyjen vähyytenä ja muutenkin hitaampana päivitystahtina. Yhdestä kirjasta tosin aion vielä teille tämän kuun puolella kirjoittaa, joskin ihan tämän kirjaprojektin ansiota on senkin lukeminen :)

Ja ehkäpä ensi kuussa voin jakaa vielä lisää kirjallisia projekteja ja uutisia. Onneksi kiire ei ole kiirettä, silloin kun tekee asioita, joita rakastaa! 

Kommentit

  1. Sitä kirjaa on kiva odottaa!
    Kiire ei ole kiirettä, kun tekee asioita joita rakastaa - voiskohan tällaiselle kiireelie keksiä jonkin hauskan positiivisen sanan?

    VastaaPoista
  2. Toivottelen mukavia hetkiä kirjaprojektin parissa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti