Tyhjät hyllytIhanan lomaviikon jälkeen täällä on tänään tyhjennetty kirjahyllyjä. Nyyh, kuinka autioilta ne näyttävät. Luvassa ensi viikolle remonttikaaosta, mutta ai että meille tuleekin sitten hieno työtila! Ehkä jossakin pensselinheilutuksen välissä ehdin myös lukea ja jos ehdin, niin Kähköstä on jälleen tulossa.


Tältä muuten näyttää lukupinoni tällä hetkellä! Voi huokaus... Tosin joukossa on joitakin minulle pyytämättä lahjoitettuja kirjoja, joiden lukemisesta en ole vielä aivan varma. Sattuuko silmiinne heti jokin sellainen kirja, mikä minun pitäisi aivan ehdottomasti lukea seuraavaksi?

Aurinkoista elokuista viikkoa kaikille! Monille teistä se tarkoittaakin arkeen, töihin ja kouluun palaamista. Iloa siis syyskesän aamuihin!

Kommentit

 1. Minä ainakin pidin Paluusta ja Ventovieras vaikuttaa kiinnostavalta kirjalta!

  Minäkin katselin omia lukupinojani huokaillen ja laskin niihin samalla kaksi tänään kirppariltani kotiin tuotua kirjaa :D Täytyy varmaan olla hetki käymättä kirppareilla, sillä eihän niitä euron kirjoja vaan voi jättää ostamatta... tosin tein hyviä lukulistalla olleita löytöjä, joten ehkä se oli vielä ihan ok ;)

  VastaaPoista
 2. Voihan lukupinot...En taida edes uskaltaa ajatella omia pinojani ;)

  Lukaiseppas Shriverin uutuus! Kiva olisi erityisesti siitä kuulla, mitä tykkäät.

  Mukavaa remppaa!

  VastaaPoista
 3. Ah, tyhjät kirjahyllyt! Niin paljon lupauksia ilmassa.

  Luin Stottin "Veden muistin", en vakuuttunut, vaikka tykkäsin hänen Darwin-kirjastaan. Joten Korallivarkaassa voi periaatteessa olla potentiaalia tieteenhistoriallisesta fiktiosta kiinnostuneelle...

  VastaaPoista
 4. Oi Bert, lapsuuden/nuoruuden suosikkini :D

  Salaman Käärmeenlumooja oli hyvä!

  VastaaPoista
 5. Ihana lukupino :) Voisin hypätä sen kimppuun!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti