NorkkuAnni.m. ja Liisa muistivat minua Post it- tunnustuksella. Kiitosta vuan molemmille upeille bloggareille!
Ohjeistus oli seuraavanlainen:

*Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
*Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
*Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
*Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

***
Meillä siirrytään huomenna arkeen. Isi on siis ollut paria viikkoa lukuunottamatta koko kesän kotona, mutta huomisesta lähtien koti ja lapset ovat minun päävastuullani. Ei se mitään, rentouttavan kesän jälkeen arkeen palaaminen tuntuu oikeastaan tosi mukavalta (varaan oikeuden perua sanani syksyn kuluessa!).

Arkihommista huolimatta toivon saavani vielä tämän kuun puolella yhden kirjan luetuksi ja esitellyksi. Ja muistattehan, että Copycat-ilmoittautuminen päättyy viimeinen päivä elokuuta klo 00.00! Loppuviikon vietämme maalla, mutta jos suinkin kykenen koneella välillä istumaan, pääsemme ensi viikolla äänestyspuuhiin, jännittävää!

***
Mutta kiitos siis tästä tunnustuksesta vielä tytöille. Liisa muuten kirjoitti jokin aika sitten Aki Ollikaisen Nälkävuodesta ei-niin-ylistävän arvion, virkistävää! Norkku luki viimeksi itselleni kovin eksoottista kiinalaista kirjallisuutta. Anni.m taas käytti ajatuksia herättävän puheenvuoron Riikka Ala-Harjan Maihinnousu-romaaniin liittyen.

Jaan tämän tunnustuksen, en tällä kertaa viidelle lempiblogilleni, vaan viidelle viime päivinä minua kiehtoneelle postaukselle (ja samalla blogille tietysti myös):

Juuri esikoiskirjansa julkaisseelle Karoliinalle Kirjavaan kammariin,
huonoista kirjoista erinomaisesti bloganneelle Kirjakolle,
Lurulle, joka on testannut äänikirjan kuuntelua ensi kertaa sitten Pupu Tupunan,
Mamman uunin Marialle, joka on vielä aloittanut aamun paljain varpain pihalla
sekä Kirsille kirjanurkkaansa, missä hän kuunteli Kätilön äänikirjana.

PS. Muuten, kirjat ovat taas hyllyssä ja tämä uusi työtila on hieno. Kyllä nyt kelpaa istahtaa koneelle ulkoilmaa ihastellen, kirjojen turvallisesti ympäröimänä:)

Kommentit

 1. Minäkin annan sinulle tämän tunnustuksen, vaikka vähän myöhästyin. Ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta, Amma! Ihanaa maalaiselämää, ja odotan innolla copycat-kansien esittelyä ja äänestystä!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Amma!
  Palaan myös asiaan

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos <3 Tunnustus aina lämmittää sisintä. Olen tooodella huono laittamaan näitä eteenpäin, vaikka olen aina yhtä imarreltu, kun joku viitsii laittaa haasteen tai tunnustuksen suuntaani.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti