Seuraava presidentti ratkaistaan blogistaniassa?Ulkokirjallinen tiedoitus: muutaman maakuntalehden verkkosivuilla on Matkalla Mäntyniemeen -blogi, johon kirjoittavat kaikki tässä vaiheessa tiedossa olevat presidenttiehdokkaat. Savon Sanomien kautta blogiin pääsee tästä.

Tähän mennessä (maanantai 7.11.) blogiin on käynyt kirjoittamassa Sari Essayah, Eva Biaudet ja Paavo Väyrynen.


Ohessa vielä suora lainaus blogin esittelystä:


Matkalla Mäntyniemeen -blogissa on seitsemän kirjoittajaa, jotka ovat ehdokkaina presidentinvaaleissa. Blogissa he pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin.
Kirjoittajina ovat Eva Biaudet, Sari Essayah, Pekka Haavisto, Paavo Lipponen, Sauli Niinistö, Timo Soini ja Paavo Väyrynen.
Blogi julkaistaan Savon Sanomien lisäksi Etelä-Suomen Sanomissa, Karjalaisessa ja Keskisuomalaisessa.

Jee, täällä on yksi vaalifanaatikko jo aivan innoissaan, vaalit lähestyvät! 

Pssst. Moponi karkasi eilen Photoscapen kanssa, kuten yläbannerista on havaittavissa. Olkoon se nyt lähestyvän joulun kunniaksi noin, palataan selkeämpään luukkiin sitten ensi vuonna!Kommentit

  1. Minäkin odotan vaaleja! Harmi vaan, että tällä kertaa ei ole tarjolla pienpuolueiden vaalitenttejä, kuten oli keväällä. Ne olivat hurjaa viihdettä ankeisiin arki-iltoihin... mutta ehkä nämä pressaehdokkaatkin tarjoavat jonkinlaista vauhtia ja vaaratilanteita, toivoa ainakin sopii ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti