Tyydyn kohtuuteen, kerrankin!

Tänään on kohtuullisuuspäivä, minulla nimittäin.


Kävin kirjaston poistomyynnissä ja Suomalaisen alessa. Ja ostin YHDEN kirjan! Siis vain yhden, mutta sitäkin laadukkaamman. Olen ehdottomasti halunnut Siilin eleganssin hyllyyni sen jälkeen kun talvella sen ensi kertaa luin. Voisin vain silitellä sen kantta ja tyydynkin toistaiseksi siihen. Mutta tulee vielä aika, jolloin kääriydyn tuohon majesteettisen ihanaan, lahjaksi saatuun huopaani ja nautiskelen kirjan uudelleen. Sitä odotellessa voit lukea täältä, mitä siitä talvella kirjoitin.

Olisin halunnut esitellä nyt viikonloppuna salapoliisiromaanien yhden ehdottoman kuninkaan, mutten ole saanut luetuksi. Aika on mennyt eläessä. Palaan asiaan ensi viikolla: hyvä päevä eessäpäen, täällä on tapana sanoa.

Keittiöön ilmaantui eilen sipsipussi. Se on häirinnyt minua koko päivän, mutta pysynyt kuitenkin avaamattomana. Söin äsken salaattia (!). Onneksi siinä oli paljon oliiviöljyä. Taidan viedä pussin huomiseen sukutapaamiseen.

Blogiystävien yllyttämänä tilasin itselleni käyntikortteja. Olo tuntuu heti paljon pätevämmältä. Sain kaupan päälle käyntikorttikotelon. Sitten tilasin blogini nimellä varustettuja post it- lappuja. Sain itseni niskasta kiinni ennen autonikkunoihin ripustettavia mainostarroja. Joku kohtuus kaikessa! :D

Mukavaa ja sopivan kohtuullista viikonloppua!

Kommentit

 1. Voihan! Selvisit kirja-alesta vain yhdellä kirjalla :-) Kohtuuden huippu... Tulen sitten kirjamessuille kyselemään käyntikorttia :P

  VastaaPoista
 2. Huomattavan hyvä hankinta omaan kirjahyllyyn.

  Menin ensin sinne, mistä Katja oli tilannut, sitten sinne, mistä Karoliina oli tilannut, enkä ymmärtänyt yhtikäs mitään. Minulla on ollut jo kohta kolme vuotta käyntikorttivalokuva, joka on melkein postikortin kokoinen eli liian suuri. Onneksi John Irving on kuitenkin saanut sen.. Ehkä Susa auttaa minua taas tuossa tekniikassa tai sitten tilaan sen ihan muualta.

  Ihan kohtuullista viikonloppua kera herkkujen etc.!

  VastaaPoista
 3. Huh, alan jo miettiä, voiko olla uskottava kirjabloggaaja ilman käyntikortteja! Hmm... Maria | kirjabloggaaja | kotiäiti -ja kääntöpuolella pyykkikasan päälle unohtunut avoin kirja ;)

  VastaaPoista
 4. Hih, minä en ole käynyt OLLENKAAN tuolla alessa, sillä lehdestä kun katselin, Siilin eleganssi oli ainoa sellainen, jonka olisin halunnut, ellen jo sitä omistaisi.

  Mistä tilasit käyntikortit? Ja heti kiinnostuin noista post it- lapuistakin!

  ps: Leena, lupaan informoida sua heti kun olen itse selvillä, mistä tilaan jne ;)

  VastaaPoista
 5. Onnittelen ihan suunnattomasta itsekurin määrästä! Uh, kirja-aleihin eksymistä pitää nyt välttää, en ole edes tajunnut että on se aika...

  VastaaPoista
 6. Kuten tiedät, naureskelin toisaalla sitä miten professionaaliksi bloggaaminen alkaa mennä. ;) Mutta sitten aikanaan on ilo vaihtaa käyntikortteja.

  Minä en uskaltanut kirja-aleen ollenkaan, koska en kuitenkaan pysyisi kohtuudessa.

  Onnittelut sipsipussin kiinni pysymisestä. Itse en kyennyt samaan suklaalevyn suhteen. :)

  VastaaPoista
 7. Tuota käyntikorttivillitystä olen hieman ihmetellyt täällä itsekseni: mihin niitä käytetään, jos ei ole muuta "bisnestä" kuin kirjablogi? Siis kivojahan ne varmasti ovat, mutta kertokaa nyt, kenelle niitä ojennellaan ja missä?

  Kirja-alesta ostin kahdeksan kirjaa, joten en voi oikein brassailla itsekurilla...

  Onko jotain häppeningiä kirjamessuilla odotettavissa? Olisi kiva osallistua.

  VastaaPoista
 8. Minulle Siilin eleganssi oli ennestään tuntematon kirja. Kävin katsomassa mitä olit siitä kirjoittanut ja vaikutti todellakin kirjalta, jonka haluaisin lukea.

  Onnittelut täältäkin, että selvisit alesta vain yhdellä kirjalla. :) Kirjakauppojen alennusmyynti on todellakin paikka, johon ei pitäisi mennä...

  VastaaPoista
 9. Pakko tulla kertomaan, että löysin ilmeisesti oivan keinon selvitä kirjakaupasta ilman kirjoja: ota mukaan köyhä opiskelija, joka sanoo jokaisen kirjan kohdalla "eikö tuota muka saa kirjastosta?"

  Sinne jäivät Con Rit ja muutama muukin...

  Huoh. En kyllä ota lapsia mukaan kirjamessuille jos ovat tuommoisia. Ja toivottavasti siellä tosiaan on joku miitti! En ajatellut hankkia blogikäyntikortteja, mutta ehkä ihan niitä tavallisiakin voi antaa vaihtarina... :-)

  VastaaPoista
 10. Minä ostin vain kaksi kirjaa sieltä alesta, vaikka nyt yritän olla sortumatta mihinkään ylimääräisiin kirja-ostoihin ainoastaan välttämättömiin! Siilin eleganssi on minulla hyllyssä vielä lukemattomana. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Booksy, ;)

  Leena, tilasin Vistaprintiltä, sivusto oli minusta helppokäyttöinen. Toivottavasti sinullakin oli kohtuullisen nautinnollinen viikonloppu:)

  Maria, kyllä varmasti voi! Tuollainen käyntikortti sopisi muuten minullekin!

  Susa, tilasin Vistaprintiltä. Hinnat ovat halvat (laadusta en osaa vielä sanoa), mutta tilausvaiheessa esitetään lukuisia superhypertarjouksia, jotka nostavat hintaa. Kuten nyt esimerkiksi post it -lappuja! Paitsi että niille saattaa olla enemmän käyttöä kuin itse käyntikorteille:D

  Tessa, kiitos! Minultakin olisi mennyt koko juttu ohi, mutta sitten isäni huolehti, ettei ale vaan pääse unohtumaan :)

  Katja, täytyisi varmaan hommata myös semmoinen käyntikorttialbumi, josta voisi toisten kortteja ihailla :D Sipsipussin kanssa kävi vähän huonosti. Se piti lahjoittaa nyyttäreihin, mutta jäikin autoon. Ihan oikeasti siis unohtui! Itsehän ne piti lopulta syödä...

  Kirsi, no varmasti ilmankin käyntikortteja pärjää! Joskus on ollut sellaisia tilanteita, että blogini on tullut puheeksi (joko ihan tuttavien tai sitten kirja-alan ihmisten kanssa). Ja silloin olen ajatellut, että olisi kiva antaa käyntikortti sen sijaan että raapustan osoitteen johonkin citymarketin kassakuittiin :) Minuakin kiinnostaisi tietää, onko bloggareille jotain erityistä messuilla luvassa! Jos lähden reissuun, tyttönen seuraa mukana, joten lähtö on vielä hyvin epävarmaa.

  VastaaPoista
 12. Annika, Siilin eleganssi on loistava kirja! Suosittelen lämpimästi!

  Booksy, kuulostaa kyllä hyvältä (?) tavalta päästä alennusmyynneissä vähällä! Ihan "oikeat" käyntikortit otetaan varmasti ilolla vastaan :)

  Sara, kaksi on hyvä suoritus. Oi, en malta odottaa, että luet Siilin eleganssin!

  Hannele, niin tein!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti