Blogger is back

Turhauttavan päivän jälkeen uusia postauksia pääsee sentään jo lähettämään! Tässä kaikille muillekin tiedoksi linkki, jonka Bloggerin sivuilta löysin. Eli lyhyesti, blogit siirrettiin ongelmien vuoksi eilen keskiviikon tilaan ja siksi kaikki sen jälkeen tehdyt postaukset ovat väliaikaisesti poissa. Näitä palautetaan pikku hiljaa takaisin. Joten "Keep calm and carry on", hengitetään syvään ja lähdetään unille (tai saa jääkiekkoakin katsoa, jos haluaa). Jospa huomenna postaukset olisivat palanneet itse kunkin blogiin. Tervetuloa jatkamaan KBF-keskustelua sitten!

T.Amma


Kommentit

 1. Turhauttava on juuri oikea sana. Pelkäsin, että se matkapostaukseni olisi hävinnyt sillä sen tekeminen vei aikaa kuvien perään kyselyineen yms. Se on palannut, mutta viimeisin ei.

  Kaikkii blogeihin ei vielä pääse, vaan tulee ilmoitus, että blogia ei ole olemassakaan..

  Minä lähden lukemaan. Päämies katsoo jääkiekkoa, joka onkin nyt mennyt aika jännäksi. Jos kultaottelu tulee, minäkin katson, sillä olenhan jazzin ja jääkiekon kaupungista eli Porista.

  Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Joo, paskoja tämmöiset ilmaispalvelut kun niistä ei voi kunnolla edes valittaa :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos helpottavasta tiedosta. Huomasin itsekin, että jotain oli kadonnut omista kirjoituksistani.

  Tähän hommaan taitaa vähän jäädä kiikkiin.

  VastaaPoista
 4. Oon tässä juuri pohtinut, että uskaltaakohan kirjoittaa jo uutta juttua, että ilmestyykö se kadoksissa oleva sitten oikeaan kohtaan vanhalle paikalleen. On kyllä ollut turhauttava päivä tänään, kun ihan aamusta asti ollut blogi saavuttamattomissa. Toivottavasti tämä tästä iloksi muuttuu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti