Gorgeous!

Kaikki on aika gorgeous juuri nyt. Blogifilosofiakeskustelu jyllää suurena ja kauniina. Ostin eilen keittiönpöydälle aikomieni tulppaanien sijasta muurikellon. Epäpuutarhuri yrittää säilyttää sen kevääseen ja istuttaa tulevan puutarhan ensimmäiseksi asukkaaksi. Kävin eilenkin elokuvissa, jo toista kertaa kahden viikon sisällä! Erittäin gorgeous (elokuvasta lisää myöhemmin, ehkä viikonloppuna). Ja lisäksi sain vielä mahtavalta blogi-idoliltani Lumiomenalta tämän tunnustuksen. KIITOS!Tunnustuksen mukana seurasi joukko kysymyksiä:

1) Milloin aloitit blogisi?

Uudenvuoden aattona 2009. Elämäni ensimmäinen ja tosiaankin paras uudenvuodenpäätös :)

2) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Pääasiassa kirjoista, yleisemmin kirjallisuudesta (kirjallisuusopintojen kautta erityisesti) ja blogimaailmasta. Pilkahduksittain vähän kaikesta mahdollisesta.

3) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?

Muut osaisivat varmasti sanoa paremmin. Haluaisin ajatella, että ehkä valtavirrasta hitusen poikkeavat kirjavalinnat ja rempseä kirjoitustyyli.

4) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Minulla oli jo jonkin aikaa ollut työn alla klassikkoprojekti ja ylipäänsä mahdollisimman monentyyppisen kirjallisuuden lukeminen. Se, ettei lukukokemuksista voinut oikein keskustella kenenkään kanssa, vaivasi. Lisäksi halusin pitää yllä kirjoitustaitoa. 

5) Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Välillä mietin, pitäisikö laajentaa repertuaaria, mutta tällä hetkellä olen tyytyväinen näin. Kärsin myös kroonisesta blogisisustamisen ja ulkoasun muuntelun tarpeesta.

Lähetän tunnustuksen edelleen seuraaville mahtaville bloggareille:

Morre
S
Jenni
Satu
Booksy

Säätiedotus näyttää niin hyvältä, että tavoitteeni on nautiskella kevättalvesta ulkoilmassa. Toivotan kaikille nautinnollista viikonloppua!

JK. Keskustelu on avoinna edelleen!

Kommentit

 1. Onnea upealle!

  Olen samaa mieltä monesta: sinulla on persoonalliset kirjavalinnat ja reipas tyyli, josta pidän todella paljon. Myös blogifilosofia-keskustelut ovat olleet ilo sekä seurata että olla mukana.

  Nautinnollista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta <3 Palaan siihen vielä!

  Minä pidän juuri tästä rempseästä tyylistä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja onnea!

  Pidän kirjavalinnostasi ja siitä, että perhe- ja työtohinoiden keskeltä jaksat MIETTIÄ asioita :)

  VastaaPoista
 4. Minä menin nyt ihan punaiseksi. :) Ja voin sanoa, että sinä Amma olet yksi minun bloggaajaidoleistani. Pidän sinun kirjavalinnoistasi, kirjoitustavastasi sekä siitä, että saat meidän ajattelemaan ja keskustelemaan.

  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. sinulla on kyllä ihan oma tyylisi ja se on hyvä se! Minä en myöskään lakkaa ihailemasta sitä että luit OIKEASTI aakkoset alusta loppuun ilman ylitsepääsemätömiä vaikeuksia, se oli aivan uskomaton suoritus!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Amma! Palaan asiaan vähän myöhemmin :-)
  (ja tsemppiä epäpuutarhurille *kantaa juuri roskiin kuollutta viherkasvia*)

  VastaaPoista
 7. Kiitos!! :) Yhdyn edellä kommentoineiden kehuihin tyylistäsi ja muusta - jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanaiset! Kylläpä näillä ylitsevuotavilla kehuilla jaksaa taas:) Ja olkaa hyvät, tunnustuksen saaneet, olette ne ansainneet joka ikinen!

  VastaaPoista
 9. Oho, huomasin tämän vasta nyt. Suurkiitokset! :) Vastasin juuri kysymyksiin, kun sain maininnan myös Laurenilta.

  Minusta blogissasi on aina lämmin ja keskusteleva tunnelma. Kiitos siitä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti