Amma

- Tätä blogia kirjoittaa Aino-Maria Savolainen eli Amma
- Toimittaja, sisältöpäällikkö, sanojen ja tarinoiden rakastaja Savosta

Kirjablogini sai alkunsa uudenvuodenaattona 2009 nimellä Amma lukee aakkoset läpi. Elämäni paras, tosin tähän mennessä myös ainoa uudenvuodenlupaukseni oli lukea minulle ennestään tuntemattomia kirjailijoita aakkosjärjestyksessä. Haasteeni aikana pääsin tutustumaan blogimaailmaan ja kirjabloggareihin - ja jäin koukkuun. Syksyllä päästyäni aakkoset läpi blogini muutti nykyiseen osoitteeseen ja nimeksi tuli Amman lukuhetki.

Amman lukuhetki keskittyy kirjoihin, kirjallisuuteen ja lukemiseen, mutta hyppii välillä myös teatterin ja elokuvien puolelle, sillä hyvä tarina on asia, joka kiehtoo. Arvioin kirjallisuutta laidasta laitaan: ruodittavana saattaa olla yhtä hyvin vuosisatoja vanha klassikko kuin painolämmin uutuus. Osa kirjoista on omia, osa lainattuja ja osa kustantamoiden lähettämiä arvostelukappaleita. 

Luettavat ja arvosteltavat kirjat valitsen omien mieltymysteni mukaan. Kunkin arvion lopusta löytyvät kirjan tiedot, sekä merkintä mahdollisesta arvostelukappaleesta tai blogiyhteistyöstä (teatteri).

Mikäli kirjoituksissani vilahtaa jokin muu yritys tai tuotemerkki, mainitsen sen kuluttajana, en mainostajana.

Kysymyksiä, palautetta ja moikkailuja saa lähettää osoitteeseen ammanblogi@gmail.com

Amman lukuhetki löytyy myös somesta:

- FB
- Instagram
- Twitter

Kommentit

 1. Hei.
  Löysin blogisi "vahingossa", kun etsin tietoja kirjailija Paula Havasteesta. Olen lukenut hänen tuotantonsa yhtä vaille kaikki ja olen ihastunut!Tämä uusin piti suorastaan hotkaista.
  "Saksalaissotilaat Lapissa" kiinnostaa minua asiana kovasti. Toimittaja Irja Wendisch on kirjoittanut pari kirjaa, jotka perustuvat kirjeisiin ja haastatteluihin. Kirjat ovat nimeltään: Tohtori Conzelmannin sotavuodet Lapissa ja Salatut lapset. Hyvin mielenkiintoisia elämäntarinoita.
  Ihastuin blogisi sisältöön ja ulkoasuun,
  tulen toistekin.
  Anjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anjuska, onpa kiva, että löysit tänne ja pidit lukemastasi! Ihastuin Havasteen tyyliin ja varmaan luen hänen tuotantoaan lisää jossakin vaiheessa. Kiitos myös kirjavinkeistä, otan niitä aina ilolla vastaan! Aihe on todella kiinnostava!

   Poista
 2. Sattumalta eksyin. Ja jo nyt sain hyviä ideoita kirjoista joita voisin lukea! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti