LET'S CELEBRATE! (arvonnan voittaja)

                                         (Ilotulitteen ja monia muita ilmaisia animaatioita saa täältä)


Arvoisat, ihanat lukijani ja blogiystäväni!

Tasan vuosi sitten tein elämäni ensimmäisen uudenvuodenpäätöksen ja aloin kirjoittaa kirjallisuusblogia. Minulla ei ollut mitään käsitystä blogimaailmasta yleisesti tai kirjablogeista erityisesti, mutta blogin pitäminen tuntui hyvältä ja kotiäidin elämään sopivalta tavalta yhdistää kaksi intohimoani: lukeminen ja kirjoittaminen. Päätös osoittautui yhdeksi parhaista tekemistäni! Aluksi toivoin vaatimattomasti, että muutamat kirjoista kiinnostuneet tuttavani kävisivät lukemassa blogiani, mutta lähtiessäni alkukankeuden jälkeen löytöretkelle blogisfääriin, löysinkin sieltä oman pienoismaailman. Olen kuluneen vuoden aikana saanut tutustua lukuisiin samanhenkisiin, älykkäisiin ja karismaattisiin lukijoihin ja kirjoittajiin sekä heidän blogeihinsa. Samalla oman blogini kävijämäärät ovat lyöneet minut ällikällä. Ehkä eniten minut on yllättänyt se tekemisen palo ja meininki, joka kirjabloggaajia yhdistää. Kun kaksi blogistia kohtaavat, inspiraation kipinät lentelevät ritisten ja usein minusta tuntuu, että olemme jonkin suuren äärellä, mitä se sitten ikinä onkaan.

Haluankin kiittää teitä kaikkia yhdessä ja jokaista erikseen olemassaolostanne ja ihanista kommenteistanne, jotka kannustavat, jakavat tunteita ja haastavat: yksinkertaisesti tekevät bloggaamisesta juuri niin hienoa kuin se on. KIITOS!

Vaikka viime vuotinen uudenvuodenlupaukseni osoittautui onnistuneeksi, suunnitelmani ensi vuodelle ovat maltilliset. Etanan lailla kiitävät opiskeluni kuitenkin vaativat minulta tarttumista suomalaisen kirjallisuuden klassikoihin, joten pitäkää varanne: tulossa on raskasta sarjaa aina Kalevalasta Kiveen ja niin edelleen. Vaikka arvostankin kirjallisuutemme merkkiteoksia taivaaseen asti, arvelen tukenne ja kannustuksenne tulevan jatkossakin erittäin tarpeeseen (myös uhkaus, lahjonta ja kiristys ovat sallittuja, mikäli se näyttää tarpeelliselta!).

Juhlistin syntymäpäiviä järjestämällä hyväntekeväisyystempauksen, jossa arvontaan osallistuminen edellytti Hyvä Joulumieli -keräykseen osallistumista. Valtakunnallinen keräys tuotti kaikkiaan huimat 1 034 827 ja 70 euron lahjakortteja jaettiin vähävaraisille lapsiperheille 15 000 kappaletta. Kiitos teidän, jotka osallistuitte, lahjoititte ja veitte ilosanomaa eteenpäin, muutamat näistä lahjakorteista ovat meidän yhteisten ponnistelujemme ansiota. Jokainen teistä on siis ansainnut mitä suurimman kiitoksen ja onnittelun hyvän jakamisesta eteenpäin. Palkitsisin mielelläni teidät kaikki, mutta tällä kertaa vain yksi voi voittaa. Palkinto on oikeasti aika hieno (hyvä, että maltan siitä ollenkaan luopua), nimittäin  

                           teNeues Antique Books -päiväkirja/kalenteri!
                                
Vanhojen kirjankuvien lomaan sopii merkitä muistiin tärkeät menot tai vaikkapa ne kaikista terävimmät bloggausideat!

Arvonta suoritettiin hyväksi havaitulla ja pettämättömällä Enttententtenteelikamentten-metodilla ja mitä suurimmalla ilolla ilmoitan voittajaksi

Rva Pionin Pioni puutarhassa -blogista!

ONNITTELUT VOITTAJALLE! (Rva Pioni, laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiin ammanblogi@gmail.com)


Toivotan kaikille lukijoille mitä onnellisinta vuotta 2011! Tavataan ensi vuonna, vi ses!

Kommentit

 1. Onnea blogisynttäreiden johdosta ja erittäin hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Onnea 1-vuotissynttäreistä ja Hyvää Uutta vuotta!

  p.s. Ylpeys ja ennakkoluulo ja zompit luettu ja oli muuten huvittavan hyvä!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja paljon hyviä kirjalöytöjä tulevalle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 4. Ilahdun!!! Kaunis kalenteri! Olen vuosia toiminut vain työkalenterin ja perheen yhteisen kalenterin turvin. On siis tullut aika minun omille henkilökohtaisille päivityksilleni ja tilityksille. Ihanaa ehdin aloittaa sen ennenkuin täytän 50! KIITOS ONNETTARELLE!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää ja inspiroivaa ensi vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sarppu ja Marjis, kirjaisaa tulevaa vuotta teillekin!

  Sara, hauskaa, että pääsit käsiksi zombimaailmaan ja vielä hauskempaa, että sinäkin pidit. Hyvää uutta vuotta!

  Rva Pioni! Mahtavaa, että pääset aloittamaan ikioman kalenterin! Mielestäni todella hyvä tapa aloittaa uusi vuosi. Ole hyvä!

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle ja onnea yksivuotiaalle blogille, jota on aina ilo lukea! Ja ihanaa (mitäpä muuta sanaa osaisinkaan käyttää... ;))kun tulossa on vähän erilaisia kirjoja moneen muuhun blogiin verrattuna!

  Hyvää uutta vuotta sinulle, Amma! Hyviä luku- ja muita hetkiä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Ilse ja Lumiomena, hyvää kirjavuotta teillekin! Lievästä kauhusta huolimatta olen kyllä aika innostunut klassikoista, koska uskon, että monia ne oikeasti kiinnostavat. Ovathan ne niin tuttuja, mutta löytyvät aika harvalta yöpöydältä lempparilukemistosta :)

  VastaaPoista
 9. Onnea uuteen vuoteen ja blogisi vanhenemisesta. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti