Maaliskuun Copycat-tyttö :)

Kirjabloggaajien Copycat-kalenteri aukeaa kolmannen kerran. Maaliskuussa meille poseeraa


ihana Paula Luen ja kirjoitan -blogista!

Tykkään tästä kuvasta vallan mahdottomasti. Paitsi että kuva on kaunis ja herkkä, tuli Paula tämän myötä ensi kertaa omalla kuvallaan blogijulkisuuteen. Respect!

Luen ja kirjoitan täytti 28.2. kaksi vuotta. Synttärit menivätkin minulta merkkipäivänä ohi, mutta onneksi voin korjata vahingon nyt: SIIS PALJON ONNEA! Synttäripostauksessa Paula tiivisti erittäin hyvin kaiken sen, mikä kirjabloggaamisessa on niin hienoa.

Luen ja kirjoitan on paitsi kirjablogi myös kirjoittamisblogi, sillä Paula kirjoittaa esikoisromaaniaan. Kirjallisuutta Paula lukee monipuolisesti, viime aikoina blogissa on esitelty mm. Mari Möröä, Agatha Christietä ja Aki Ollikaista. Itse tykkään erityisesti siitä, että uutuuksien ohella Paula lukee paljon vanhempaakin, retroa kirjallisuutta :) Käykääpä tutustumassa, jos ette ole vielä ehtineet!

Kommentit

 1. Joko tämä äänestys oli?

  Ihan sama mitä kuvia siellä on, tämä kuva on minusta maailmankaikkeuden paras♥

  Paula, ihana ihana kuva♥

  VastaaPoista
 2. PS. Siis tarkennan, että en mitenkään väheksy kenenkään kuvia, mutta tämän kuvan nähdessäni hengitykseni salpautui...Kaksi katsetta, kaksi tarinaa, mutta jotain niin samaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Amma, mainio esittely! <3
  Kiitos, Leena! <3

  Käänsin tänään kalenterin itse maaliskuulle, ja kieltämättä tuli kalenterityttö mieleen :-). Copycat kalenteri on kokonaisuutena aivan upea - kiitos Copycat-emännän - ja loistavaa, Amma, että pidät eri blogeja tällä tavalla esillä kuukausittain! <3

  Joko laitoin sydämen <3. Olet niin sen ansainnut! :-)

  VastaaPoista
 4. Leena, äänestys oli jo syksyllä, mutta esittelen vielä eniten ääniä saaneet kuvat ja blogit. Sillä nämä kuvat ovat niin hyviä, että kyllä näitä kelpaa katsella useampaankin kertaan.

  Paula, voihan <3 itsellesi <3 <3 :))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti