Laiskan kirjabloggaajan maaliskuun saldo

                          

Minua on viime päivinä tai oikeastaan viikkoina vaivannut laiskuus. Nimittäin lukulaiskuus. Harmittaa, kun olisi paljon hyviä kirjoja odottamassa, mutta lukeminen ei juuri nyt maistu. Ärsyttää, mutta en huolestu, sillä onhan näitä kausia ollut useammankin kerran ja sitten käsiin osuukin taas oikea helmi, jota on pakko lukea sivu toisensa perään.

Vaikka hieman mollivoittoiseksi lukukuukausi kääntyikin, ehdin toki lukemaan hyviä kirjoja. Nimittäin Marja Björkin Mustalaisäidin kehtolaulun, josta tykkäsin,
Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää, joka raateli ja
Shimo Suntilan ja Juha Jyrkäksen toimittaman Hei, rillumarei -antologian, joka hämmensi.

Ei siis ollenkaan huono saldo, jos ihan tunteiden kirjoa käy ajattelemaan.

Lisäksi bloggasin Olgan pullakirjasta ja
Täällä Pohjantähden alla -äänikirjasta.

Ja kun vielä kävin katsomassa Me Rosvolat -elokuvan (itse asiassa kaksi kertaa, ensin lehdistönäytöksessä ja sitten lasten kanssa uudelleen viime viikolla), sekä
ehdin perustamaan uuden blogiprojektin, nimittäin Kalakukkopunk-blogin,
voi maaliskuuta kai kutsua aika toimeliaaksi näin harrasterintamalla.

Tarkemmin ajatellen, ehkä sillä on syynsä, että takki on tällä hetkellä vähän tyhjä!

Mutta ei hätää! Onneksi ihan pian on pääsiäinen ja huhtikuussa siintää myös muutaman päivän kaupunkiloma Kööpenhaminassa. Siis paljon asioita mitä odottaa ja paljon kirjoja, joita lukea.

Voin kuitenkin paljastaa yhden salaisuuden. Koska en jaksa lukea juuri nyt, suorastaan ahmin digiboksiltamme kokonaisuudessaan löytyvää Ally McBeal -sarjaa. Ihanaa, leppoisaa, kepeää hömppää katsellessa mietin usein, missä välissä 2000-lukua TV-viihde kyynistyi niin kovin?Kommentit

 1. Onpa ollutkin 'laiskaa' menoa :D Kööpenhamina on ihana kaupunkilomakohde, ihan melkein kadehdin! Toivottavasti sää suosii, että voi istua kanavan rannalla smörrebrödejä maistelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Tällainen kuukausikooste on siinäkin mielessä kätevä, että tulee ajatelleeksi, mitä kaikkea on tehnyt. Mullekin tuli kirjoittaessa ihan ahaa-elämys, että tulihan tuossa jo puuhasteltua töiden rinnalla ihan riittävästi.

   Toivotaan, että kelit osuu kohdilleen, kukaan meistä ei ole käynyt aiemmin Kööpenhaminassa tai Tanskassa, joten odotetaan reissua kovasti.

   Poista
 2. Joskus sitä vaan on, lukulaiskuutta. Ainakin olet lukenut mitä erilaisempia kirjoja!

  Hyvää pääsiäisen aikaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, ei paljon erityyppisempiä kirjoja olisi voinut valita :)

   Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle! <3

   Poista

Lähetä kommentti