Iloista vappua kera toukokuun Copycat-neidon!

Hauskaa vappua ja ihanaa toukokuuta kaikille! Toukokuussa avaamme jo kirjabloggareiden Copycat-kalenterin viidennen sivun. Ja mitä sieltä paljastuukaan!


Tässä vaiheessa voinen paljastaa, että Kujerruksia -blogin Linnean hieno kuva oli oma, henkilökohtainen suosikkini viimevuotisessa Copycat -kisassa. Kuinkahan monta pomppua on tarvittu ennen tätä, täydellistä otosta? Tämä kuva oli myös yksi harvoista, joista tiesin heti, mihin kuukauteen se kuuluu. Mielestäni kuva henkii toukokuun valoa ja vapun keveyttä niin vahvasti, että halusin ehdottomasti jakaa sen kanssanne tänä vappuna.

Jo yli kaksivuotiaassa blogissaan Linnea tunnustaa olevansa virallisesti luonnontieteilijä, mutta henkisesti humanisti. Pääasiallisesti Linnea kirjoittaa kirjoista, mutta muutakin mielenkiintoista blogista löytyy. Erityisesti ihastelen hänen Lavalta -sarjaansa, sillä Linnea on ahkera teatterin ja kulttuurin harrastaja. Linnea onkin kirjoittanut monesta itseäni kiinnostavasta teatteriesityksestä, jonne en ole päässyt välimatkan takia. Kiitos siis siitä, että jaat kulttuurielämyksiä meille kauempana asuville!


Kommentit

 1. Totta, Linnean kuvalla on itsestäänselvä paikka kalenterissa :) Upea kuva, upea Linnea!

  Hauskaa vappua :)

  VastaaPoista
 2. Tämä Linnean kuva on aivan ihana. Varmasti hypitty muutaman kerran asennon löytämiseksi. Linnea on myös ahkera kaikessa: teatteri, opiskelu, työt, lukeminen, keikat, leipominen, käsityöt, erilaisissa tapahtumissa käyminen... Ja silti bloggaa ja kommentoi ahkerasti. Ihmenainen!

  VastaaPoista
 3. Iloista vappua, Amma! Linnean kuva on kyllä ihana, se oli yksi omakin suosikkini. Ja samoin ihailen Linnean Lavalta-sarjaa. Ehdin itse teatteriin tai keikoille vain aniharvoin ja siksi onkin ollut todella mukavaa seurata Linnean kirjoituksia.

  VastaaPoista
 4. Tämä oli minunkin ehdoton suosikki. Aivan upea kuva!

  VastaaPoista
 5. Linnean kuva oli yksi minunkin suosikeistani. Ja nykyään aina kun näen tuon alkuperäisen kannen, näen sen "läpi" Linnean version - joka on kuvana jopa alkuperäistä kauniimpi.

  VastaaPoista
 6. ^ Sama täällä! Onpa kiva huomenna toimistolla kääntää kalenterista tuo sivu esiin . :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos Amma ihanasta esittelystä ja kaikille muillekin kauniista sanoista! Olette parhaita <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti